- 4 Ağustos 2009
- 92.737
- 74.834
- 5.358
%90 fener alirarap Mitrovic tr düşer direkt.Euroda bayağı kötüydü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%90 fener alirarap Mitrovic tr düşer direkt.Euroda bayağı kötüydü.
Üzerinde en çok durulan, çocuğunun tanıklık ettiği olay sonucu çok etkilenmesi, Morata'da çocuğunu öyle görünce basıp gitmiş. Yönetim de tavır almış.Kutlamalar vs iyi hos guzel, eglendik, uzulduk vedalarimizi yaptik.
Ilk merakim bu morata olaylarinin egrisi dogrusu nedir tam. X te sacmasapan dalga gecenlerde olmus cunku
@Oral SevmezBirisi vardi sezon icinde surekli ifb amigosu gibi taliskaaaaaa diye zirvaliyordu
kimdi o
Bunlar 2 tane hızlı genç kanata gidecekler galiba baktı bizde barış yunus gibi adamları görünce feyz aldı.Bakayoko'yu kaça alabilirler ki?
Ivanovic ve Romulo’yu Koç almaz. Bakayoko PL yapar. Ayrıca kulübünde kalsa CL oynayacak. Fener net alamaz onu. Sane’de de aynı durum var. Araplara CL oynayacağım demiş. Tottenham’ı CL’ye gidince gidebilir dendi falan. Bunlar boş boş para sıkacak bu sene. Hedefi olmayan oyuncuları alacaklar. Yine Arabistan’dan topçu bekliyorum bunlara. Kafada topu bitirmişlerindenBakayoko, Ivanoviç, Romulo'yu alabilirler gibi Sane'de yüksek maaşa düşük bir ihtimal ama bence PL yapacak diğerlerini bilemem. Muani, Gnabry imkansız diğer adamı bilmiyorum.
Bilmiyorum ama 20+ herhalde.Bakayoko'yu kaça alabilirler ki?
En basta hastalanmis dendi..Üzerinde en çok durulan, çocuğunun tanıklık ettiği olay sonucu çok etkilenmesi, Morata'da çocuğunu öyle görünce basıp gitmiş. Yönetim de tavır almış.
Ifbye para atan bir Galatasarayliyi tanimiyorum zeytfieldKrep sever misin
Yarin krep yapmayi düsünüyorum
Yani şampiyonlukta anılmaması büyük ayıp. İçerler haliyle. Çözülebilir bir sorun da bizim yönetim fiyasko eline yüzüne bulaştırır.En basta hastalanmis dendi..
Sonra korktu dendi..
Yonetim neyin tavir kafasinda? Dursun'un torunlardan birisine olsa tum ceketliler ordu gibi giderlerdi...
Boyle salak sacma sey icin oyuncu ile kusulmez.
@Noutos PopclassBirisi vardi sezon icinde surekli ifb amigosu gibi taliskaaaaaa diye zirvaliyordu
kimdi o
O listedeki kanatları alamazlar hatta liste komple imkansıza yakınBunlar 2 tane hızlı genç kanata gidecekler galiba baktı bizde barış yunus gibi adamları görünce feyz aldı.
Santrafora Mitroviç'i net alırlar. Ben bir de Arapladan ayrılıyorsa Mane hamlesi bekliyorum onlardan.Ivanovic ve Romulo’yu Koç almaz. Bakayoko PL yapar. Ayrıca kulübünde kalsa CL oynayacak. Fener net alamaz onu. Sane’de de aynı durum var. Araplara CL oynayacağım demiş. Tottenham’ı CL’ye gidince gidebilir dendi falan. Bunlar boş boş para sıkacak bu sene. Hedefi olmayan oyuncuları alacaklar. Yine Arabistan’dan topçu bekliyorum bunlara. Kafada topu bitirmişlerinden
Sol stopere Pacho iş yapar