Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ss.webp

turkcell sadece avrupa içinse 10 milyon iyi para socar 3 yıllık 15di sanırım

Bravo Haluk ez şunları.

Barış 352 de çok rahat kanat bek , 4312 de ilerideki 2liden biri olabilir*.

Yunus 4312 de 10 no yada 352 de orta 3 lüden biri yapabilir.
*.goreceli elbette ,

sevgili mehmet , ben o kadar emin degilim -baris 352 bek ozelinde - .ozellikle cl seviyesi ve elit seviye versuslar baglaminda . salt lig icin bu denkleme katilirim .

teknik ~ taktik altyapi olarak bu tur bolgelere entegrasyon olarak *devsirme secilmesine mesafeli yaklasiyorum bolge nin genel dogasi adina .

yunus ozelinde, -10no'ya evrilimi,inverti- aslinda bu gecisin coktan hazirlanisi yapilmasi gerekirdi . yunus'u 352 baglaminda dedigin sekil orta uclu denklemin kagit uzerinde iyi gozukse de, yunus'u bu bolgenin detaylari bazli yeterli bulmuyorum .

saygi ve selamlar .

*.goreceli elbette ,

sevgili mehmet , ben o kadar emin degilim -baris 352 bek ozelinde - .ozellikle cl seviyesi ve elit seviye versuslar baglaminda . salt lig icin bu denkleme katilirim .

teknik ~ taktik altyapi olarak bu tur bolgelere entegrasyon olarak *devsirme secilmesine mesafeli yaklasiyorum bolge nin genel dogasi adina .

yunus ozelinde, -10no'ya evrilimi,inverti- aslinda bu gecisin coktan hazirlanisi yapilmasi gerekirdi . yunus'u 352 baglaminda dedigin sekil orta uclu denklemin kagit uzerinde iyi gozukse de, yunus'u bu bolgenin detaylari bazli yeterli bulmuyorum .

saygi ve selamlar .
üstat psg 4-3-3ü gibi bir şey oynamaya çalışsak yunustan çok iyi bir sol iç performansı alır mıyız

Hatipciler en büyük ilkayci olmuş o transfer bozulmali hatip gene kazığı sokacak kulübe.

İlkay konusunda Haluk boş yapıyor Özil ile karşılaştırılacak bir durumu yok çünkü. Haluk İlkay- Gs işini bozup Fb alsın diye mi yapıyor acaba Seten'in emri ile birlikte?

Yakup- hatipoğlu -ilkay gelsin
Haluk - erden timur /kavukçu- ilkay gelmesin

Haluk saflarındayız
Gururluyuz

O halde kadromuzu kuralım

Lunin
Mukiele Davinson Pavlovic Eren
Lemina Torreira
Sane Bernardo Barış
Osimhen​

2 yönetici ( hatipoğlu ve kavukcu ) kendi saflarına gazeteciler çekmişler, yine bir ton kavga çıkar bu yaz

Hatip istiyorsa İlkay'dan vazgeçtim

Bizim Hatip nefretimizi kimse sorgulayamaz

İlkay olayıyla transfer dönemi rezillikleri başladı, ben bu kadar kötü yönetilen takım görmedim

Dursun'un 1. önceliği Galatasaray değil ki. Bence koltuğu, o yüzden Hatipoğlu'nu direkt kesip atamaz. Galatasaray İş Adamları Derneği'ni karşısına alamaz. O yüzden ya bu çift başlılığı çekeceğiz ya da Dursun Özbek kavukçuyu yiyecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımdaki yerliler tut, İlkayı Ozan Kabak'ı al seneye %90 şampiyon olursun. Lig şampiyonluğunu yerli kalitesi belirler. Yerli oyuncularda rekabete dahi giremeyecek seviyeye getiririz fbyi bjkyi o yüzden ilkay transferi çok mühim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt