Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isin asli febetörden yolu gecmis hic bir topcuya sicak degilim rts. Uzak dursun cenabet terörist camianin artiklariGecen sezon ki irfan can istatistiklerini hatirlayalim.Arap ismailin fb si mourinho fbsinden cok daha hucumcu ve iyi bir oyun oynuyordu hemde kadrosu bu sezondan daha zayif olmasina ragmen
Maximin in mourinhonun kabiz oyununda is yapma olasiligi zaten azdi.Ayni maximin bjk de bile olsa bu sezon istatistik olarak daha ustte olurdu bence.Tabi olaya sadece istatistik olarak bakacaksak ayrica mourinho ile yasadigi problemler de cabasi oldu bu sezonda
Istatistikten ayri olarka maximinin calim atabilen topla gidebilen adam eksiltebilen bir oyuncu olmasi cok onemli.Bizde kac tane oyuncu var boyle.Barista oyle bir dripling devamliligi yok.Topu eline ayagina dolastirma olasiligi daima daha yuksek.Baris benim icin sag kanat harici oynatilmamasi gereken bir adam.
Evet yasaklandi@Alper Altun
Bu Yakup Çınar yasaklanmamış mıydı
Foruma twitlerini taşıyor arkadaşlar, Eyüp Yüksel miydi yasaklanan
Alınacak oyuncunun UCL de oynaması, oynarsa başka birinin dışarıda kalacak olması önemli. UCL de yol çok uzun olmaz, grubu geçmek çok büyük başarıdır. İlkay özelinde ise 35 yaşında ve mevki itibariyle dinamizme ihtiyaç duyan bir oyuncu için beklenti çok yüksek tutuluyor. Zor zaten de olumlu bakmıyorum bu işe.Şampiyonlar ligine mi gözünü diktin tabibim
Bari Hakan'i falan alsaydin kadroya takimda Turk kalmamis.
Yerli orta saha havuzu çok darAlınacak oyuncunun UCL de oynaması, oynarsa başka birinin dışarıda kalacak olması önemli. UCL de yol çok uzun olmaz, grubu geçmek çok büyük başarıdır. İlkay özelinde ise 35 yaşında ve mevki itibariyle dinamizme ihtiyaç duyan bir oyuncu için beklenti çok yüksek tutuluyor. Zor zaten de olumlu bakmıyorum bu işe.
Buchi bu kadar bilgiye erişebiliyorsa Osi'nin kuluple onun arasında kurduğu bağ sayesindedir. Gs muhabiri gibi takılmaya başladı. Kalmasına delalet olabilir bu..
Bu uslanmazı bu forma adam edecek gibi duruyor
Eğer doğru ise 10 tane süper transfer yapmaya değer.Güzel haber
Petrovic kim seskomPetrovic, Sancho ve Felix acilen alınmalıdır.