Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezon ki irfan can istatistiklerini hatirlayalim.Arap ismailin fb si mourinho fbsinden cok daha hucumcu ve iyi bir oyun oynuyordu hemde kadrosu bu sezondan daha zayif olmasina ragmen

Maximin in mourinhonun kabiz oyununda is yapma olasiligi zaten azdi.Ayni maximin bjk de bile olsa bu sezon istatistik olarak daha ustte olurdu bence.Tabi olaya sadece istatistik olarak bakacaksak ayrica mourinho ile yasadigi problemler de cabasi oldu bu sezonda

Istatistikten ayri olarka maximinin calim atabilen topla gidebilen adam eksiltebilen bir oyuncu olmasi cok onemli.Bizde kac tane oyuncu var boyle.Barista oyle bir dripling devamliligi yok.Topu eline ayagina dolastirma olasiligi daima daha yuksek.Baris benim icin sag kanat harici oynatilmamasi gereken bir adam.
Isin asli febetörden yolu gecmis hic bir topcuya sicak degilim rts. Uzak dursun cenabet terörist camianin artiklari

Şampiyonlar ligine mi gözünü diktin tabibim
Alınacak oyuncunun UCL de oynaması, oynarsa başka birinin dışarıda kalacak olması önemli. UCL de yol çok uzun olmaz, grubu geçmek çok büyük başarıdır. İlkay özelinde ise 35 yaşında ve mevki itibariyle dinamizme ihtiyaç duyan bir oyuncu için beklenti çok yüksek tutuluyor. Zor zaten de olumlu bakmıyorum bu işe.

Championship'e göz atmak lazım bizim scout ekibi geçen sene sarmıştı buraya. Çok fazla maç oynadıkları için burada düzenli oynayan oyuncu bizim için altın değerinde oluyor. Sara tam istediğimiz gibi olmadı başkası olmayacak diye bir şey yok.

Bu GS muhabirliğini soytarılıkla karıştıran fon emici gurüha boykot kampanyası yapmamız lazım. Bloklasak bunları hizaya girer hepsi.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Galatasaray İnaki pena'ya seviyelerine düşürdüyse hedefini Daniel Peretz bu çocuğu yoklardım

Alınacak oyuncunun UCL de oynaması, oynarsa başka birinin dışarıda kalacak olması önemli. UCL de yol çok uzun olmaz, grubu geçmek çok büyük başarıdır. İlkay özelinde ise 35 yaşında ve mevki itibariyle dinamizme ihtiyaç duyan bir oyuncu için beklenti çok yüksek tutuluyor. Zor zaten de olumlu bakmıyorum bu işe.
Yerli orta saha havuzu çok dar

Eldeki yerli orta sahalar içinde Berkan dışında kullanışlı olan yok. Berkan da seviyesi belli bir oyuncu

Bu şartlar altında İlkay'a hayır demek doğru olmaz. Günay Kaan Berkan dışında Avrupa listesine yazmaya değecek bir gurbetçi de yok zaten elde

GsYt5YMWUAA0Qe5
Bu uslanmazı bu forma adam edecek gibi duruyor

Bizim bu sportif akıl ile işimiz çok zor. Şimdiden medyadaki adamları ile birbirlerine düştüler. Saçım ağardı benim Galatasaray için kim nerede ne nefes alıyor hissedebiliyorum.

Pasta büyük hepsi payını alma derdinde iş burada Dursun bey de ya bu olanlara müsade etmeyip alayına yol verir ya da yine kayıkçı kavgası şeklinde 3 ederindeki adama 10 verip ortaya düşeriz.

Oyuncu isimlerini tartışmak boş şu aşamada sportif dizayn yeniden tasarlanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt