- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.241
- 5.628
Forumda gugukçu baykuş timi var ;oral sevmez oral sever musap mehmet bilici gibi.umut ısıkı da kendilerine benzettilerKolpa yağmuru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda gugukçu baykuş timi var ;oral sevmez oral sever musap mehmet bilici gibi.umut ısıkı da kendilerine benzettilerKolpa yağmuru
adam zaten oraya tatil yapmaya gidiyor yav 3 yıl full tatil yapacakOcak ayinda afrika kupasi var bildigim kadariyla
Yani tatil yapmadan al hilal’e transfer olmasi ve kulupler dünya kupasina yetismesi osimhen tarafindan bakinca pek mantikli degil
Ama tabi ki finansal konulardan dolayi da asla olmaz diyemiyorum
Victor Osimhen, yarın Al Hilal için sağlık kontrollerinden geçecek. (Hilal Stuff)
Adam hayalini bile kuramayacagin kadar para kazanıyor sen diyorsun 1000 dolarlık.yemek kitleme derdindeler .Neyse sen her zaman olduğu gibi olumsuz haber kovalaAdamlar iki gün daha rahat keyif yapip kulübe labanin 1000 dollarlik yemeklerini kitleyip gidecekler. Belli, ondan bir sey demiyor
Kolpa olduğu cok belli ustad yarin arabistana gidecek olsa coktan haberi çıkardı bugünBu haberin kaynagi saglam mi
Bi bakmak lazim daha önce al hilal’in transferlerinde bu tarz paylasimlari olmus mu
Bu patolojik bir durum olabilir. Yalan üzerinden kurdukları etkileşim havuzuyla geçimini sağlayan bu şahıslara karşı çıkınca sert bir şekilde sahiplenenler de oluyor.Bernardo Silva ,Osimhen, Leroy sane vb. transferlerini bu yönetimin bitirme imkanı kesinlikle yok. 20'li yaşlarda ki potansiyeli yüksek oyuncuları hiç saymıyorum bile. Yıllardır aynı şeyleri defalarca yaşayıp, sosyal platformlardaki duyum ve haber yazan ne olduğu belirsiz, birilerinin kuklalığını yaptıkları gayet açık olan insanlara, hem küfür edip inanmayıp sonrasında yeni paylaştıkları haberlere tekrar aynı şevkle inanıp umutlanan sizleri görünce hakikaten şaşıyorum.
istanbul - riyad ucaklarina bakmak lazim bilet var mi acabaKolpa olduğu cok belli ustad yarin arabistana gidecek olsa coktan haberi çıkardı bugün
Musabi bu yüzden sevemiyorum bi türlü,eve yazın sıcağında giren kara sinek gibi.cikip gitmiyor açık balkon kapısından bi türlüAdam hayalini bile kuramayacagin kadar para kazanıyor sen diyorsun 1000 dolarlık.yemek kitleme derdindeler .Neyse sen her zaman olduğu gibi olumsuz haber kovala
Laba mi o parayi kazaniyor hayretAdam hayalini bile kuramayacagin kadar para kazanıyor sen diyorsun 1000 dolarlık.yemek kitleme derdindeler .Neyse sen her zaman olduğu gibi olumsuz haber kovala