Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman aynı şeyÜstüme gelmeyin abi ben bi sey demedim
75 milyon euroyu ayıran ben değilim yönetim. Onlar her durumda zorlar zaten işleri bu, nasılsa bu iş olmayacak sonunda diyip hareket edemez ama günlercede bir futbolcuyu beklemez ben dışardan bakan bir insan olarak direk sonuç odaklı söylüyorum ve burda benim kendi ifademe görede kalmayacak diyorum. Madem bu kadar paraları ayırabildin bu sene sen yönetim olarak üstüne düşeni yap teklifini ver adama, kalmayacağını bilsen bile cevabını ver de adama günlerce bir umutla nasılsa burayı seviyor diye bir futbolcu beklenmez. Planlıysanda zaten başka hedefine gidersinOsimhen için madem 65-75 milyon euro bütçe ayırdın kalmayacağıda belliyken
Hayır olmayacağı durumdan bahsetmiyorsun. Burada bir olasılıkla ilgili ifade yok, kesin ifade var.
Ben kalacak yada kalmayacak diye iddia etmiyorum.
Volkan kılıçta kim SergenVe çoğunu bilecek volkan kılıçla
Bernardo silva diyen sözde kolpaciVolkan kılıçta kim Sergen
Bernardo silva diyen sözde kolpaci
Körler pazarında ayna satanlardan ,Bernardo silva diyen sözde kolpaci
inzaghi yerine inter için konuşulan adaylar
Mudryk oynar mı burada.Hoca boşuna mı oğluna inter forması giydirip maça gitti yani
Yanlış hatırlamıyosam Hamza Hamzaoğlu ile Şampiyonlar Ligi'nde çıktıkları Maç sayısı aynı Galatasaray'da.2'sinin de galibiyet sayısı 1.Bu Konu hakkındaki fikirlerin nelerdir heis?Hoca boşuna mı oğluna inter forması giydirip maça gitti yani