Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya'dan €1B geliyor
€300m diğer gelirler olacak yazın

Rahatlıkla yapılır. Oyuncu satışlarından €40m gelir
Bonservis de cüzi bir maliyet olur gider olarak €150m yaklaşık
O sırada floryayı 300 m dolara elden çıkarmaya çalışan dursun özbek

1748988247244.webp

Osimhen'i alırsak üstüne max 1 tane bonservisli oyuncu alabiliriz planı ona göre yapmak lazım.

ben hocanın yaptığı açıklamalara bakınca, barış'ın gideceği hissiyatına kapıldım.

barış'ın gittiği durumda da takımın fark yaratan fiziksel kapasitesinin 1/4'ü gitmiş olacak. sanchez, osimhen, lemina ve barış o anlamda uzay fark yaratıyordu takımda.

yerine alınacak hücumcunun da bu özelliklerde olmasını isterim.

İlkay, Barcelonadaki arkadaşlarını bile eleştiren bir adam. Bizim futbolcuları yerden yere vurur. Sonra kendisini salar. Barış'a kazma filan der.

Kazanma alışkanlığı edinmiş bir herif yıllardır böyleydi, Barcelona'yı ayakta tutmaya çalışan tek adamdı o süre zarfında. İlkay'ın yanlız Barcelona macerasının bitme sebebi bu tür eleştiriler değil, sorun para konusuydu Barcelona yönetimi büyük haksızlık yaptı kendisine sonra Guardiola ortada bırakmak istemedi tekrar aldırdı beklemeden hemen.

Rodopa bak yerelden globale geçti. Paristeki araplardan haber aliyor.

Çok severim ama bazen hocalara da aşırı anlam yüklüyorsunuz ,adamın elinde 4 tane üst düzey kanat var mesela ,sen de kim var yada adama kimi sunacaksın ?

Bizim gibi takımlar için unai emery ,pellegrino tarzı hocalar daha çok uygundur
Messi neymar mbappe ile yapilamayanlari sene basinda cogu kimsenin dogru durust bilmedigi bir kac oyuncuyu ilk 11 e monte ederek yapti.Ust duzey kanat cogu takimda var man utd man city chelsea ama olay sadece ust duzey kanat degil hala oyuncu odakli bakiyorsun ve yaniliyorsun

Mesele motivasyon mesele odaklanmak mesele teknik analiz becerisi mesele isini ciddiye almak ve adam yonetimi

Bunu artik kavramak lazim futbolcu isimlerine takilmanin yaniltici oldugunu bu ulkenin cahil insanlari hala ogrenemedi.Tabiki futbolcular onemli sonucta sahda kosturan onlar ama ismail kartal ile 17 gol atan irfan can mourinho ile ptt topcusu gibi takildi.Bu teknik direktor becerisinin ne demek olduguna basit bir ornek

Bzen hoca iyidir ama o aranan uyum yakalanmaz bazende dış etkenler araya girer ama iyi hoca bir yerlerde farkini ortaya mutlaka koyacaktir.Luis enrique gibi

Luis enrique tabiki gelmez bende ciddi yazmiyorum ama ileride birgun gelmesini hayal ediyorum veya o capta bir hoca galatasarayimiza cok yakisir

Elin uyuz artist bilmem ne denen, karısı Londra'da yaşamak isteyen Sane'si: Tottenham'ı asla istemiyom, Galatasaray'ı ciddi düşünüyom

Bizim taraftar: Abi biz Tottenham kadar para harcayamayız

Yazıklar olsun!!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt