Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yunus ve baris yeterli.cunku dünyanın her yerinde 3 kulvarda oynayan takımlar sadece 2 vasat ustu kanat ile oynuyo.yunus meniskusu yırtıla yirtila oynar yine bütün sezon,sorun değil.sarada dizini toparlamadan bütün sezon oynar 10 numarada,ilkaya da gerek yok saneyede

Dediğim kadroyu kuralım. Sonra diyelim ki Anadolu kulübü öne geçti kilidi mi açamıyosun?

Ter Stegen
Davinson Lemina
Sara İlkay
Yunus Sane Bernardo Barış
Icardi Osimhen​

Sadece 12-14 oyuncu ile bi tek lucescu ve fatih terim tarih yazabilir avrupada.okan burugu matah bisey sanmayin

Bence yunus ve baris yeterli.cunku dünyanın her yerinde 3 kulvarda oynayan takımlar sadece 2 vasat ustu kanat ile oynuyo.yunus meniskusu yırtılan yirtila oynar yine bütün sezon,sorun değil.sarada dizini toparlamadan bütün sezon oynar 10 numarada,ilkaya da gerek yok saneyede
İlkay ve Sane gelirse Bernardo da gelsin mi

Ben yorumlardan anladığım kadarıyla sane diye başka birini izlemişim son yıllarda. Sanki full teknik 0 atletik bir oyuncu alacakmışız gibi yorum yapıyorsunuz. Barışın 10-15 portmanto üstünü alacağız.

17 topçu yeterli şerefsizim. Kalanı yedek olsa kafi
13-14 derken, yedekte de barış, yunus, sara kalitesinde 2-3 adamı bulundurabilmekten bahsediyorum zaten. Geriye kalan yedekler de iyi olmalı tabi. Büyük takımların hepsi yedeğinde de mutlaka en az 2-3 tane ilk 11 de kaitesinde adam oturtur mutlaka

Pavloviç'e kaç bonservis isteyecekler

Ben şahsen öyle 15 falan vermek istemem ki yirmi deniyodu bi ara

Verilmez o paralar

Osimhen kalırsa Barış'ın satılma ihtimali yüksek Sane geliyorsa benim tercihim kendisi olmazdı Dilana Bakva isterdim ama geliyorsa Sallai'de var kanatta unutmamak lazım fizik ve çalışkan kanat profilinde.

13-14 derken, yedekte de barış, yunus, sara kalitesinde 2-3 adamı bulundurabilmekten bahsediyorum zaten. Geriye kalan yedekler de iyi olmalı tabi. Büyük takımların hepsi yedeğinde de mutlaka en az 2-3 tane ilk 11 de kaitesinde adam oturtur mutlaka
1 kale
3 stoper
2.5 bek
3 orta saha
5 hücumcu
1.5 santrfor

16'da el sıkışalım

Pavlovic bana kazma gelmişti izlediğim 2-3 maçta solak servet çetin havası almıştım

küçük düşünmeyin rtaşlar

nedir ki €150m bonservis

yarısı sponsorlardan gelse
yarısını da taksit taksit ödersin

bitti gitti
Hayatinda 10 milyon euroyu gordunmu bir arada 150 milyon euro bonservisi turkiyeden hic bir takim odeyemez oderse kepenk indirir
Oderse zaten salaktir
CL belli takımlar hariç kimseyi yari finale bile yollamazlae bir kere dandik bir final olmuştu seyirci izlenme cok azdi
Adamlar açık açık bir daha boyle final olmayacak dediler
Real madridle oynadik hakem dogradi eledi bizi
Nerden cikararacaksin bu parayi hic bir yerden

Bana bu Osimhenin bonservisi işi hala mantıklı gelmiyor yaw daha 1 sene önce köhnün 1.5m taksidi için haber yaptırıp duruyodu başkanları ne ara 75m verecek seviyeye geldik? İnsallah hesabını kitabını yapmışlardır da sonradan sıkıntı yaşamayız.

Hayatinda 10 milyon euroyu gordunmu bir arada 150 milyon euro bonservisi turkiyeden hic bir takim odeyemez oderse kepenk indirir
Oderse zaten salaktir
CL belli takımlar hariç kimseyi yari finale bile yollamazlae bir kere dandik bir final olmuştu seyirci izlenme cok azdi
Adamlar açık açık bir daha boyle final olmayacak dediler
Real madridle oynadik hakem dogradi eledi bizi
Nerden cikararacaksin bu parayi hic bir yerden
10 milyonu bir arada gördüm
150 milyonu rahatlıkla öderiz
Fb de 200 ödeyecek Ali Koç kalırsa
CL'deki yapıyı da yeneceğiz bu kadro ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt