Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.546
- 38.919
- 3.798
Bu Rodop değişik çar Gedson- Rize kiralama olayını da ilk kendisi yazmıştı. Ne saçmalıyor bu adam diyordum.Rodopa bak yerelden globale geçti. Paristeki araplardan haber aliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Rodop değişik çar Gedson- Rize kiralama olayını da ilk kendisi yazmıştı. Ne saçmalıyor bu adam diyordum.Rodopa bak yerelden globale geçti. Paristeki araplardan haber aliyor.
İlkay ve Sane gelirse Bernardo da gelsin miBence yunus ve baris yeterli.cunku dünyanın her yerinde 3 kulvarda oynayan takımlar sadece 2 vasat ustu kanat ile oynuyo.yunus meniskusu yırtılan yirtila oynar yine bütün sezon,sorun değil.sarada dizini toparlamadan bütün sezon oynar 10 numarada,ilkaya da gerek yok saneyede
Dilana Bakwa alalım.madem şımarıyoruz, sane yerine mathys tel'i isterim kiralık :/
Gelsin tabi barışı sagbeke atarız disiplin öğrenirİlkay ve Sane gelirse Bernardo da gelsin mi
www.europacalcio.it
17 topçu yeterli şerefsizim. Kalanı yedek olsa kafi50 maç full çoğu oynayamaz zaten. As kalitede 13-14 adam ve bunların rotasyonunu iyi döndürmek gerek.
Barış her türlü takımdaki en iyi kanat fv olur. Küçümsemeyelim LazbappeyiGelsin tabi barışı sagbeke atarız disiplin öğrenir
13-14 derken, yedekte de barış, yunus, sara kalitesinde 2-3 adamı bulundurabilmekten bahsediyorum zaten. Geriye kalan yedekler de iyi olmalı tabi. Büyük takımların hepsi yedeğinde de mutlaka en az 2-3 tane ilk 11 de kaitesinde adam oturtur mutlaka17 topçu yeterli şerefsizim. Kalanı yedek olsa kafi
1 kale13-14 derken, yedekte de barış, yunus, sara kalitesinde 2-3 adamı bulundurabilmekten bahsediyorum zaten. Geriye kalan yedekler de iyi olmalı tabi. Büyük takımların hepsi yedeğinde de mutlaka en az 2-3 tane ilk 11 de kaitesinde adam oturtur mutlaka
Hayatinda 10 milyon euroyu gordunmu bir arada 150 milyon euro bonservisi turkiyeden hic bir takim odeyemez oderse kepenk indirirküçük düşünmeyin rtaşlar
nedir ki €150m bonservis
yarısı sponsorlardan gelse
yarısını da taksit taksit ödersin
bitti gitti
10 milyonu bir arada gördümHayatinda 10 milyon euroyu gordunmu bir arada 150 milyon euro bonservisi turkiyeden hic bir takim odeyemez oderse kepenk indirir
Oderse zaten salaktir
CL belli takımlar hariç kimseyi yari finale bile yollamazlae bir kere dandik bir final olmuştu seyirci izlenme cok azdi
Adamlar açık açık bir daha boyle final olmayacak dediler
Real madridle oynadik hakem dogradi eledi bizi
Nerden cikararacaksin bu parayi hic bir yerden