Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numarada genç ve gelişme yolunda olan adamlar alınmaz, bizim topraklara en uyumsuz oyuncu profili. Szymanski, Cicaldau gibi olur hepsi.
Görmüş geçirmiş ve oyununu olgunlaştırmış 28 yaş üstü oyuncu alınmalı diye düşünüyorum.
Çok klas bir işim olmadığı surece o yaş grubundan uzak durmak lazım ancak 10 numara mevkisine oyuncu alırken gerçekten kreatif özellikli oyuncu almak gerekiyor.Ben şahsen Felixi isterim.

Bernardo Silva 2024 - 2025:
49 maç 5 gol 4 asist
:rolleyes:

KDB’yi de istiyorlar
Umarim baglarlar bu arada.

Keremin CL li sezonda bizim kadroda yeri yok.

Ilk sezon eyw katkisi var ama sonra Dayi olarak dusus. Son hali rezalet.

Sahsen zaten takimi servest vurusta ileri cikardigi icin icerideki pasa macinda karalistemde kisisel olarakta...

Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance: "Romulo için çift haneli teklifler aldık. Bunları yeterli bulmuyoruz. İstediğimiz bedel verilmezse, Romulo burada kalacak."

Sane’yle büyük ihtimal fener de ilgileniyor

Hatta zaha’nin intikamini almak isteyebilirler

Gündem degistirmek icin ideal bir transfer

Bu yüzden vakit kaybetmeden bu transferi bir sekilde bitirmeliyiz

Belcikadan çıkan güney Amerikalı stoperler iyi oluyor hep tutuyorlar bizim bu hatip denen herif nasıl gitti en boktanini , tutmayan tek adamı aldı inanılır gibi değil cidden.Bari 20 verip ordonezi alaydı da uzun süre stoper mevkisi çozerdik

Sane’yle büyük ihtimal fener de ilgileniyor

Hatta zaha’nin intikamini almak isteyebilirler

Gündem degistirmek icin ideal bir transfer

Bu yüzden vakit kaybetmeden bu transferi bir sekilde bitirmeliyiz
Sane'nin hedefsiz bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. 10 küsür yıldır şampiyonluk görmemiş, en son 18 yıl önce CL oynamış bir takıma geleceğini sanmam. Bunun için yaşı genç. Araplar gibi 25 civarı yıllık vermeleri lazım sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt