Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 15.121
- 8.392
- 1.428
İzlediğim oyuncu dümdüz bir herif boey bundan çok daha iyi stutgart o parayı veriyorsa onun hatası.Neredeyse herkesin gömdüğü Assignon 15 milyona Stutgart yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlediğim oyuncu dümdüz bir herif boey bundan çok daha iyi stutgart o parayı veriyorsa onun hatası.Neredeyse herkesin gömdüğü Assignon 15 milyona Stutgart yapıyor
Çok klas bir işim olmadığı surece o yaş grubundan uzak durmak lazım ancak 10 numara mevkisine oyuncu alırken gerçekten kreatif özellikli oyuncu almak gerekiyor.Ben şahsen Felixi isterim.10 numarada genç ve gelişme yolunda olan adamlar alınmaz, bizim topraklara en uyumsuz oyuncu profili. Szymanski, Cicaldau gibi olur hepsi.
Görmüş geçirmiş ve oyununu olgunlaştırmış 28 yaş üstü oyuncu alınmalı diye düşünüyorum.
KDB’yi de istiyorlarSamsun güya calvert lewin'i istiyormuş.![]()
alabilirler sözleşmesi bitti, yıllardır bu adam nasıl premier ligte forvette ilk 11 çıkıyor diye sorgularım. evertonın leş haline bakınca zaten herşey ortaya çıkıyorSamsun güya calvert lewin'i istiyormuş.![]()
alabilirler sözleşmesi bitti, yıllardır bu adam nasıl premier ligte forvette ilk 11 çıkıyor diye sorgularım. evertonın leş haline bakınca zaten herşey ortaya çıkıyor
Umarim baglarlar bu arada.KDB’yi de istiyorlar
Werdere kitleyecezBiz Köhnun bonservisi yatirdik mi?
Werder verememWerdere kitleyecez
Sane'nin hedefsiz bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. 10 küsür yıldır şampiyonluk görmemiş, en son 18 yıl önce CL oynamış bir takıma geleceğini sanmam. Bunun için yaşı genç. Araplar gibi 25 civarı yıllık vermeleri lazım sanki.Sane’yle büyük ihtimal fener de ilgileniyor
Hatta zaha’nin intikamini almak isteyebilirler
Gündem degistirmek icin ideal bir transfer
Bu yüzden vakit kaybetmeden bu transferi bir sekilde bitirmeliyiz
3 haneli mi istiyorlarmış rakamı?Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance: "Romulo için çift haneli teklifler aldık. Bunları yeterli bulmuyoruz. İstediğimiz bedel verilmezse, Romulo burada kalacak."