Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet oyuncusunun ceza sahasına kadar koşup topu rakipten alması atak kesmesi defansif olarak iyi olduğunu gösterir. Yani nasıl bir defansif yön bekliyorsun 10 numaradan? Davinson performansı mı?
Ben mertens'den defansif bir performans beklemiyorum yerine düşünülen ilkay'ın defansif performansının eleştirilmesine karşıyım. Mertens, sara ve ilkay'ın hücumsal olarak değerlendirilmesi gerekir. İlkay hücumda kreatiflik olarak bu 2 ismin önünde

Evander he

Şöyle bir kadro geliyo o zaman tekrar

Muslera
Dubua nelson apo kazım
Midsjo sergio
Yunus joaopedro kerem
Seferovic

Şu adamın elinden transfer yetkisini alın bu adam DÜ ZEL Mİ YORRRRRRRRRRRRRRRR

3 yılönce isteyip alamadığın bir oyuncuyu performansına göre hala isteyebilirsin bu doğal. MLS liginin kalitesi konusuna ise katılıyorum. Evander mi kaldı deyince oyuncu artık yaşlı vb. bir algısı oluyor. MLS'de de iyi oyuncular var bu arada mesela Thiago Almada MLS- Brezilya- Lyon yaptı mesela Brezilya yapmasının sebebi de Lyon başkanının oradaki kulübene gitti ilk olarak Lyon'un ekonomik durumu nedeniyle sezon başı oraya aldı ortasında Lyon'a getirdi. Gelse çok sevinirim mesela.
Daha burnunun ucunu göremeyen transferi yapan kişiler evanderi amerikada izleyip olumlu karar çıktıysa zaten asla güvenmiyorum.Kaç tane avrupa klübü kötü liglerdeki oyuncuları avrupada bir performans göstermediği için tercih etmiyor.Amerika ligi idman kalitesini saymıyorum bile.

MLS'den oyuncu alacaksan iyi takip etmen ve kampa yetiştirmen lazım. Zira bu videoda bile MLS'nin ne kadar temassız bir lig olduğu belli oluyor.

Ben mertens'den defansif bir performans beklemiyorum yerine düşünülen ilkay'ın defansif performansının eleştirilmesine karşıyım. Mertens, sara ve ilkay'ın hücumsal olarak değerlendirilmesi gerekir. İlkay hücumda kreatiflik olarak bu 2 ismin önünde
İlkay konusunda nötrüm… gelirse iyi mi olur kötü mü olur kestiremiyorum… geçen sene çok istiyordum ama bu sene farketmez…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt