Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laporte bitik olabilir mi
zannimca kendisi cl seviyesine donmek istiyor .

biz bu kaliba uyuyoruz sezonsal *baglamda.
<-> *cl bu sezon bekleme yapmadan giris yapiyor olmamiz elimizi guclendirebilir kendisinin seciminde .

ispanya kaynaklarindan gorunuse gore diger ilgili ; marsilya . baska kulupler elbette vardir...

basa donersek ,
prototip tipoloji olarak her anlamda ^bold nokta atisi bir isim kendisi . 4lu ozelinde <->
abdulkerim bu baglam da net yedege cikar.

goreceli elbette .

saygi ve selamlar.

Osimhen transferi gerceklesir ise diger mevkilere daha düsük maliyetli oyuncular gelir diye düsünüyorum

Laporte,ilkay ve sane gibi oyuncular az paraya oynayacak topcular degil

Gsm5MeIXgAAUJTo
Buraya başvuralım hemen elinizde satılık genç sağ bek var mı diye

zannimca kendisi cl seviyesine donmek istiyor .

biz bu kaliba uyuyoruz sezonsal *baglamda.
<-> *cl bu sezon bekleme yapmadan giris yapiyor olmamiz elimizi guclendirebilir kendisinin seciminde .

ispanya kaynaklarindan gorunuse gore diger ilgili ; marsilya . baska kulupler elbette vardir...

basa donersek ,
prototip tipoloji olarak her anlamda ^bold nokta atisi bir isim kendisi . 4lu ozelinde <->
abdulkerim bu baglam da net yedege cikar.

goreceli elbette .

saygi ve selamlar.
yetiştiği ve gönül verdiği cami Bilbao *Athletic bu sezon CL'de
<-> *CL açısından benzer avantaja sahipler

maaş açısından da ; Athletic bizim kadar bonkör bir kulüp...

eski formunda olsa ^bold nokta atışı olduğuna katılırım ama Arabistan'da geçirdiği sezonlar kendisini ne hale getirdi bilmiyoruz

zaten postumda sorduğum soru da buydu

oyuncunun son durumu hakkında bir fikriniz var mı

saygılarımla. AB

scout degil de, abd'li lyon da yer alan ^tanner 'i aldilar mi bunlar ? .en son dun ilgili olduklarini okudum bizim sozlukte .

bu oyuncu da tek bold eksik buldugum yer nedir derseniz ;
*hizli olmamasi . <-> bolge vs ozelinde akillara *bi tik bizim ^ovidiu petre gelebilir - gorece elbette .

@Aziz Kaan :) :hat:

saygi ve selamlar .

Yok ciddiyim.. İzmirli üni mezunları bim de a 101 de asgari ücretle çalışıyor..

İzmir e doğudan göçenler izmir büyükşehir belediyesini ele geçirmiş 100 bin TL maaş alcaklar
Baba İzmir deyim. Belediye nin geneli Tunceli. Park bağ bahçe ağır işlerde de romanlar var. Tespitin doğru ben de mühendislik fakültesi mezunu olmama rağmen iş bulamamış belli bir süre satış danışmanlığı yapmıştım. Sonrasında bir kapı açıldı, şimdi koçluk yapıyorum.

Ulan wyscout sokakta oynayan çocuğa kadar tüm detaylara sahip, data engineering futbolun her yerine girmiş.

Kapıya scout departmanı yazıp ofis açınca bir şey olacak sanıyorlar.

Dünyada mevzu yetenek bulmak değil artık, oyuncuyu mental ve fiziksel geliştirecek yapıyı kurmak.

Gidin tesis yapın, performans gelişim uzmanları, analistler alın boşa para harcayacağınıza.

Dursun, hatip sonun olacak. Geçmişten zerre bir şey öğrenmemişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt