Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylenen maliyetler doğru ise net olarak Osimhen transferinin karşısındayım ben. Ligde İcardi-Moratayla da şampiyon oluruz şlde de gideceğimiz yer max çeyrek final bu maliyetler bizi aşar. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız lazım. Osimhen işi 1 senelik güzel bir hikayeydi tadında bırakmak lazım. Dursun Özbek ilk zamanında da Feghouliye belhandaya absürd kontratlar verip kısa vaadede başarı elde etse de mali yönden yıkıma götürmüştü şimdi gene aynı mentalitede devam ediyor. Riva gitti florya da gidecek elde avuçta satacak bir yer kalmayacak bu gidişle mantıklı davranmak lazım.

Biliyorum. Sonuçta kulübün cebinden çıkan para o
Orada oyuncular kendi vergisini oduyor, ki Avrupa'da bu normal zaten ve olmasi gereken. Ama bizim ulke oyle degil, bugun net 15 verdik Osimhen'e diyelim bunun vergisini de biz oduyoruz kulupler olarak. Buyuk para kisaca.

Kolo Muaniyi de heralde Juventus alacak bize düşmez. Bize Mame Thiamvari hem sol hem santrafor oynayabilecek potansiyeli de yüksek bir adam lazım. Leaonun 1-2 tık altı bir şey

Yok ya arttığı falan yok. Aksine takım sayısı arttığı için katsayı payı ve maç başı başarı primleri azaldı.

Gelir artması için ya Avrupa sıralaması yüksek olmalı ki katsayı payı artsın ya da maç kazanacaksın.

İlk 24e giremezsen göreceğin max bedel 35
Araştırmak lazım ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum. Yeni formatta eskisine göre daha çok kazanılacak tarzında haberler okumuştum hafızam yanıltmıyorsa. Haluk yürekli de sürekli 45-50 milyon gelecek dediğine göre yöneticiler buna öyle demiştir büyük ihtimalle

Osi'ye vermekten imtina ettiğimiz parayı garip garip adamlara verip çarçur edileceğine eminim o sebeple Osimhen'e verilmeli.

Söylenen maliyetler doğru ise net olarak Osimhen transferinin karşısındayım ben. Ligde İcardi-Moratayla da şampiyon oluruz şlde de gideceğimiz yer max çeyrek final bu maliyetler bizi aşar. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız lazım. Osimhen işi 1 senelik güzel bir hikayeydi tadında bırakmak lazım. Dursun Özbek ilk zamanında da Feghouliye belhandaya absürd kontratlar verip kısa vaadede başarı elde etse de mali yönden yıkıma götürmüştü şimdi gene aynı mentalitede devam ediyor. Riva gitti florya da gidecek elde avuçta satacak bir yer kalmayacak bu gidişle mantıklı davranmak lazım.
Şampiyonlar Ligi'nde gideceğimiz yer belli. Her şey yolunda gitse bile en fazla son 16 görürürüz. Önemli olan o turnuvaya sürekli katılabilmek. Ligde rakiplerimizde bu durumdayken daha akıllı bir transfer dönemi geçirip omurgayı sağlamlaştırmamız lazım.

Bu noktada iyi bir kaleci önemli

Beyler gelin Osimhen sevdasından vazgeçin valla akıl işi değil :D Biz transfer sezonu boyunca 75 milyon harcar mıyız şüpheli toplam maaşa 20 milyon anca veririz heralde gelenlerde neye istinaden tek adama bayılıcaz bu paraları
Sponsor osimhen geliyor diye bu parayı veriyorsa biz yine aynı miktarda para harcarız

Orada oyuncular kendi vergisini oduyor, ki Avrupa'da bu normal zaten ve olmasi gereken. Ama bizim ulke oyle degil, bugun net 15 verdik Osimhen'e diyelim bunun vergisini de biz oduyoruz kulupler olarak. Buyuk para kisaca.
Bizde vergiler daha düşük ve tekrar amatör şubelere iade ediliyor bildiğim kadarıyla.

Düşünmediğimiz oyuncuları kiralayıp durmaktan vazgeçmeliyiz. Az olsun gerekirse bonservis getirisi olsun bugün elimizde satabileceğimiz kadro düşünülmeyen

Zaniolo : 10 milyon
Nelsson : 10 milyon
Köhn : 4 milyon
Cuesta : 3 milyon
Frankowski : 4 milyon
Jelert : 5 milyon

En kötü ihtimal 36 milyonluk satış şansı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt