Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca barışın kendisi biraz farklı bi çocuk kendini 2-3 tık daha kassa bambaşka seviyeye evrilebilicek bir adam

Sen olaya sadece katsayı olarak bakıyorsun da o sadece bir gelir kalemi, farklı gelir kalemleri var. Hırvatistan ukrayna türkiye yayın gelirleri de farklı olabilir. 2023 de grupta elendiğimiz şl de toplam 31 milyon euro elde etmişiz. Bu yeni formatta daha yüksek olması zor değil bence
Ben olaya tüm gelir kalemleri olarak bakıyorum. Hepsi de açık Uefanın duyurusunda.

katılım bedeli - herkese aynı
Başarı primi - grupta naptıysan
Katsayı bedeli - uefa sıralaması (10 yıllık)
Yayın bedeli - ülke bazında farklı (senin dediğin burası da o cücük kadar)

Bu işin bencesi sencesi denilecek tek kısım yayın geliri onda da 23/24de aldığın para 2 milyon euro civarındaydı; non European countryler için hem yayın geliri hem de katsayı geliri daha düşük.

Sakatlıktan çıkan Ozan mecbur gelecek.

Bizim Jakobs-Eren Elmalı gibi 4-5 mevkiyi eşit gözüken yani girenin çıkanı aratmadığı şekilde rotasyonu paylaşan oyunculardan oluşturmamız gerekiyor. Yoksa ilk 11 sabit olur arkasındakiler son 10-15 dk oyuna girecek tipte olursa bu yılki gibi avrupa arenasında yarışamayız.

8 CL maçı var öncesi-sonrası ligde hala Davinson, Toreira vs. non-stop oynamamalı orada misal Ozak oynayacak.

Metehan bile 10'dan fazla kez ilk 11 çıktı bu Ozan için 15 olur ki yeterli.
Bu bağlamda Emin Bayram çok önemliydi işte. Metehan o kadar maça çıkacağına Emini 20 maç garanti çıkarsın en az diye ikna etmek gerekliydi

Fener bile az oynattığı Yusuf denen sıpa için 15 milyon teklif alıyormuş. Emin çok ucuza gitti

Ozan kabağı isterim yedek olarakta iyi stoper olur toparlarsa as takım stoperide olur iyi oyuncu

Sol stoper için eğer 3-4 oyuncu takasına yanaşırlarsa Trabzon’dan Batagovda mantıklı olur. Hızlı ayağı iyi mücadele gücü yüksek.
Halil
Yusuf
Demirbay yolla gitsin oraya

Ozan Kabak tam kendi takımında form tutmaya başlamışken kopardı çaprazları yaşı daha 25 stoperlerin prime dönemine 27-28den sonra geldiğini hesaba katarsak piyasada alınabilecek en mantıklı yerli stoper.

Ben olaya tüm gelir kalemleri olarak bakıyorum. Hepsi de açık Uefanın duyurusunda.

katılım bedeli - herkese aynı
Başarı primi - grupta naptıysan
Katsayı bedeli - uefa sıralaması (10 yıllık)
Yayın bedeli - ülke bazında farklı (senin dediğin burası da o cücük kadar)

Bu işin bencesi sencesi denilecek tek kısım yayın geliri onda da 23/24de aldığın para 2 milyon euro civarındaydı; non European countryler için hem yayın geliri hem de katsayı geliri daha düşük.
Yani senin tahminin sıralamada 25-28 civarı başarısız şekilde tamamlarsak yaklaşık nekadar kazanırız. Ben 30 milyondan aşağı olacağını sanmıyorum önceki katılımımızdaki paraya bakarak. İlk 24'de olursak 40 milyona yaklaşır herhalde

Sakatlıktan çıkan Ozan mecbur gelecek.

Bizim Jakobs-Eren Elmalı gibi 4-5 mevkiyi eşit gözüken yani girenin çıkanı aratmadığı şekilde rotasyonu paylaşan oyunculardan oluşturmamız gerekiyor. Yoksa ilk 11 sabit olur arkasındakiler son 10-15 dk oyuna girecek tipte olursa bu yılki gibi avrupa arenasında yarışamayız.

8 CL maçı var öncesi-sonrası ligde hala Davinson, Toreira vs. non-stop oynamamalı orada misal Ozak oynayacak.

Metehan bile 10'dan fazla kez ilk 11 çıktı bu Ozan için 15 olur ki yeterli.
Jakobs ile Eren örneği çok güzel, ana hatlar dışında mevkilerdeki alternatif oyuncuların kalitesi yakın olursa çok rahat ederiz. Ana hat Kaleci-Sanchez-Torreira-Forvet olmalı.

Son maçlardaki Jacobsu rahatlıkla 11'e koyarsın.

Mesela forvet rotasyonu da Osimhen - Icardi - Erencan şeklinde olmalı. Stoperde Sanchez-Abdülkerim-Ozan-Nelsson. Sağ bek Boey-Gökhan Sazdağı, gerekirse Sallai.

Forma rekabetini oluşturursak ve Okan Hoca'da değişiklikler ile rotasyonu başarılı uygulursa Ocak-Şubat aylarında bu kadar düşmez kadro.

Geçen sene Emin Bayram sürecini çok kötü yönettik. 4 milyona gönderdik 6 ay sonra aynı ligden daha kötüsüne 8 milyon vererek başımıza bela ettik. Westerloda toplam 31 maça çıkmış Metehan bizde 18 maç oynadı Emin rahat 25-30 arası oynardı. Şimdi ya oynatmaya devam ederdik yada satış potansiyeli yüksek oyuncu olurdu

Al Hilal Osimheni gerçekten istiyorsa Kulüpler dünya şampiyonasına götürmek isteyecektir

Yani senin tahminin yaklaşık sıralamada 25-28 civarı başarısız şekilde tamamlarsak yaklaşık nekadar kazanırız. Ben 30 milyondan aşağı olacağını sanmıyorum önceki katılımımızdaki paraya bakarak. İlk 24'de olursak 40 milyona yaklaşır herhalde
30-35 bandı kesin olur da katsayıda sanırım şu an sadece 2-3 takımı geçebiliyoruz @Halil Vurucu bakmıştı buna en son ama önceden de 30 alıyorduk zaten. Bu sezon da 2 galibiyet 1 beraberlik alınır üzerinden düşünürsek 19 kesin 2-3 yayın desek 5 başarı üstüne katsayı gelecek.

50 falan çok zor iş. Halukların falan pompaladığı haberler hep 45-50 oluyor.

Aynı profilleri oynatmak oyun devamı açısından güzel bişey ama çok maliyetli bi transfer dönemi olacak fazla para sıkamayız oraya
bulunur hocam ucuz oyuncu, udinesede masina var 30-31 yaşında ucuza kapatırsın, sportif direktörümüz olmadığı için ota boka 7-8 sıkıyoruz. ibo denen herifi kovup acil sd almalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt