- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
Atlarla yarışan babanin ogluuuuuuuu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SORU: “Bayern Münih’te kalacak mısın?”
Leroy Sane: “Güzel bir soru.” (gülerek)
hocam sanenin trye gelme ihtimali 0Sane fb ye giderse üzülürüm biraz ama alman basınında da o yönde hiç bir istihbarat yok
Hocam merhabaSane fb ye giderse üzülürüm biraz ama alman basınında da o yönde hiç bir istihbarat yok
Hacım MerhabaSane fb ye giderse üzülürüm biraz ama alman basınında da o yönde hiç bir istihbarat yok
rüyasında kötü anıları olabilir arkadaşın3 maç üst üste oynayıp adelesi atan adamla 2 sezonda 80 tane maçta aynı eforu sergileyebilen adamları kıyaslamaktan vazgeçin.
Nico Williams ve Leao yokluyorlar. Çıkarabilirlerse istedikleri fiyata Sane’ye yol vereceklermaaşın artırılmasını bekliyor. kompany kalmasını çok istiyormuş, sane giderse mecburen gidip yüksek bonservisli bir kanat alacağız, takıma alışma süreci olacak vs elimizdeki saneyi tutmalıyız diyormuş
11 haziran dolunayı ve öncesinden söz ettim zaten,al hilal konusunda bi kapanış yasanacak ve kendi kararı konusunda. Valla zaferi kazanabiliriz ciddi şekilde. -Mars kuzey düğümü kavusumu kraliyet yıldızı regulus -Dostum 8-12 haziran arası osimhene bakabilir misin @Sergen Zeren
Seten ve Gslilar dışında kimse böyle bisey beklemiyor zatenSane fb ye giderse üzülürüm biraz ama alman basınında da o yönde hiç bir istihbarat yok
hocam o 2 ismi de alamazlar zor diyorum, iki kulüp de 100+ teklife bırakırNico Williams ve Leao yokluyorlar. Çıkarabilirlerse istedikleri fiyata Sane’ye yol verecekler