Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 kimseye vermeyeceksin ust limitin olacak orayi gecmeyeceksin
Yoksa sallai de 2.5 yunusta 2.5 istiyor
Klup dedigin olgunun limitleri olur maas skalası olur
Doğru diyorsun da 5 milyona 25-30 gol atacak şampiyon yapacak forvet varmı akıbeti belirsiz icardiye 10 milyon veriyoruz Şuan sane olsun sancho olsun veya bernarfo bu adamlar da 10 milyonun altına ayak atmaz buraya sen premier lig veya bundesliga la liga değilsin ama 5 milyona oynamak için gelsin 3.sınıf kıytırık bir lig burası

Hatipci gene transfere çomak sokmak peşinde. Osimhen transferiyle hatip ilgilenseydi öve öve bitiremezdi.

Olayın iki tarafı vardır her zaman.

Torreira 6 milyon euroya alınabildi yakın zamanda.

Aynı dönem 90 milyon euroya Casemiro, 100 milyon euroya Antony United’a gitti.

Sen ikinci taraftan bakıyorsun ama madalyonun her zaman ilk yönü de var. Inter o ucuz maliyetli ve kelepir kadroyla 3 senede 2 kez ŞL finali oynadı. Bunun 4 katını ödeyen Chelsea 3 yıldır sürünüyor.
@Kaan Pişken Glazer Ailesi'nde bulunan 2 lavuk kardeşten dolayı transferde dengesizliğe alıştık :D

Söylendiği gibi 15 net verdi isek ve kabul görmedi ise zaten yolu açık olsun deriz. Daha yapabilecek bir şeyi yok kulübün yani. Üstüne tuzlu bonservis de ödeyeceğiz.

Büyük takım olmanın anahtarı ya alt yapından büyük futbolcular çıkaracaksın yada büyük futbolcuları alıp başarı kovalayacaksın bizim için 1.seçenek daha mantıklı ama taraftar profilimiz bunu kabullenemiyor sabırsızlık ediyor

Doğru diyorsun da 5 milyona 25-30 gol atacak şampiyon yapacak forvet varmı akıbeti belirsiz icardiye 10 milyon veriyoruz Şuan sane olsun sancho olsun veya bernarfo bu adamlar da 10 milyonun altına ayak atmaz buraya sen premier lig veya bundesliga la liga değilsin ama 5 milyona oynamak için gelsin 3.sınıf kıytırık bir lig burası
Ozaman almayacaksin bulacaksin
Sorloth geldiginde kac paraya oynadi ?
Mario Gomez Gomis kac paraya oynadi
İstersen bulursun vermeyeceksin bu paralari ne olursa olsun elinde icardi varken osimhene bu paralari asla vermeyeceksin kimi alirsan al gidecegin yer maksimum ilk 16
50 milyon euro

Osimhen'in sözleşmesi 1 yıl kaldı sadece, bizden yana karar verirse Napoli'yi 60'a 3 yıl taksitle ikna etmek şart.
Vermeyiz derse başkanları Osimhen de 1 yıl kalır kendim giderim kozunu oynar.
Osimhen şu sevgiye rağmen 20'ye çıktığımız ortamda halen karar verebilmiş değil. Seneye boşa çıkınca Maaş + imza parası taleplerini hayal edebiliyor musun

75 nakit istiyormuş birde başkanları.
Şu an için öyledir zaten, geri de adım atmaz daha Haziran ayındayız. Ama Osimhen Arabistan'a gitmiyorum dediği anda Ağustos ortasında tutuşmaya başlar.

1 yılı kalıp kendim gidecem demesi çok zor bir seçenek değil. Biz dahil birçok kulüp imza parası verir.

Osimhen şu sevgiye rağmen 20'ye çıktığımız ortamda halen karar verebilmiş değil. Seneye boşa çıkınca Maaş + imza parası taleplerini hayal edebiliyor musun
Tabi ki ama benim dediğim bu senaryoyu kullanarak bonservisini daha uygun hale getirmesi, 3 yıla bile yayılması muazzam rahatlık olur.

@Keramettin TANRIVERDİ postunda sözleşmesini uzattı demiş zaten, o iş yatar.

Ben TransferMarkt'ten bakıp yazmıştım.

Şu an için öyledir zaten, geri de adım atmaz daha Haziran ayındayız. Ama Osimhen Arabistan'a gitmiyorum dediği anda Ağustos ortasında tutuşmaya başlar.

1 yılı kalıp kendim gidecem demesi çok zor bir seçenek değil. Biz dahil birçok kulüp imza parası verir.
2 yillik sozlemesi var bize gelirken 1 sene uzattı oyle birsey diyemez

yani tr liginde şampiyon olup 1 milyon euro para kazanan takımın avrupanın en çok kazanan sanırım 3.futbolcusu olacak birini almasının mantığını anlamıyorum

Osimhen bizde kalmaya karar verse bonservisiyle beraber 150 milyonluk bir operasyon olur. 5 senelik vadede ibohatip gibiler devam etse bir o kadar parayı hiç eder zaten. O paranın Osimhen'e bağlanmasını tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt