- 3 Haziran 2015
- 57.960
- 67.229
- 4.143
O fizikle zor be GökhanimMessi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O fizikle zor be GökhanimMessi olur
Hoş bir transfer olur ne yalan söyleyeyim. Sahada yürüyormuş, oturuyormuş hiç takılmam. Giderim paşa paşa Messi formamı alır keyfime bakarımBen pozitif anlamda dedim İcardi faktörü diye arjantinli olduğu için iletişim kuruyor gibisinden. Azeri bir iş adamı hakikaten görüştü bu arada aylar önce. Bu T olsa şak diye asla şaşırmam. Okan hoca da asla reddetmez. Elli tane daha sponsor yığarız kulübe bu hamleyle.
Biz 12 verdik zaten skydeye gore,10 doğru degil. Bild info mu ne yazmış 10uSize bişey diyim mi fener 14-15 veriyorsa biz 1 milyon daha arttırsak bize imza atar
Geldide fiziği kaldıO fizikle zor be Gökhanim
Başkanlarının geleceğinin belirsizliğini, kaos ortamını, Mourinho’nun kovulacağını, Başkanlarının kovulmamak için bu parayı ona verdiğini, ilk olumsuzluğunu kendisinin suçlanacağını falan anlatsınlar bizimkiler yine de seçiyorsa bir halt olmaz ondanSize bişey diyim mi fener 14-15 veriyorsa biz 1 milyon daha arttırsak bize imza atar
prime nwakaemeyi ekibimizde izlesek şöyle olurdukNwakaeme G. Sarayda
Feneri anca bize fiyat arttırmak için kullanır aklı olanın 3 milyon fazlaya fenere gitmesi saçmalıkBiz 12 verdik zaten skydeye gore,10 doğru degil. Bild info mu ne yazmış 10u
Sane, zaha gibi olacagi icin istemiyorum.Bu kadar dikkat çekmesek mi uzun aradan sonra bi yorumla.fbyi reddetmiş zaten üzül
Ya zaten adam gideceği takıma bakmaz mı hem lig olarak seviye düşüyorsun hem de oranın dortmunduna gidiyorsun komple failBaşkanlarının geleceğinin belirsizliğini, kaos ortamını, Mourinho’nun kovulacağını, Başkanlarının kovulmamak için bu parayı ona verdiğini, ilk olumsuzluğunu kendisinin suçlanacağını falan anlatsınlar bizimkiler yine de seçiyorsa bir halt olmaz ondan
Noldufena yıkıldım
gecmis olsun