Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size bişey diyim mi fener 14-15 veriyorsa biz 1 milyon daha arttırsak bize imza atar

Ben pozitif anlamda dedim İcardi faktörü diye arjantinli olduğu için iletişim kuruyor gibisinden. Azeri bir iş adamı hakikaten görüştü bu arada aylar önce. Bu T olsa şak diye asla şaşırmam. Okan hoca da asla reddetmez. Elli tane daha sponsor yığarız kulübe bu hamleyle.
Hoş bir transfer olur ne yalan söyleyeyim. Sahada yürüyormuş, oturuyormuş hiç takılmam. Giderim paşa paşa Messi formamı alır keyfime bakarım 😂

Fener’in sane’ye transfer teklifi yapmasina neden bu kadar sasirdiniz

Adamlar senelerdir bizimle transfer yarisina giriyorlar

Tek basarilari iki üc kati paralar vererek transfer calimi atmak

Saha sonuclari senelerdir basarisiz oldugu icin anca para ile ikna etmeye calisiyorlar bunu her oyuncu da denediler

Bazi oyunculari ikna ettiler bazilarini edemediler

Size bişey diyim mi fener 14-15 veriyorsa biz 1 milyon daha arttırsak bize imza atar
Başkanlarının geleceğinin belirsizliğini, kaos ortamını, Mourinho’nun kovulacağını, Başkanlarının kovulmamak için bu parayı ona verdiğini, ilk olumsuzluğunu kendisinin suçlanacağını falan anlatsınlar bizimkiler yine de seçiyorsa bir halt olmaz ondan

Nwakaeme G. Sarayda
prime nwakaemeyi ekibimizde izlesek şöyle olurduk
1749237427578.webp

Leroy Sane‘nin Avrupa Liginde oynamak isteyeceğini zannetmiyorum o iş garantilenmeden fenere gitmez

Başkanlarının geleceğinin belirsizliğini, kaos ortamını, Mourinho’nun kovulacağını, Başkanlarının kovulmamak için bu parayı ona verdiğini, ilk olumsuzluğunu kendisinin suçlanacağını falan anlatsınlar bizimkiler yine de seçiyorsa bir halt olmaz ondan
Ya zaten adam gideceği takıma bakmaz mı hem lig olarak seviye düşüyorsun hem de oranın dortmunduna gidiyorsun komple fail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt