Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb saneyi almış geçmiş olsun
szymanski zu napoli 40 milyon euro loadingFener nasıl planlama yapıyor bilmiyorum ama limite takılacaklar bu TFF limiti değil UEFA limiti.
Dzeko, Tadic ve Maximin'in parasını tek adama verdiler ve daha 5-6 mevkileri boş. Satıp hülle yapabilecekleri hareket alanlarıda yok.
Biz de eğer çift haneli maaşlara çıkabiliyorsak çok iyi oyuncuları getirebiliriz ha ikna kabiliyeti ve vizyon yok o ayrı ama Gardi getirir başkası getirir alabiliriz yeter ki Okan hoca uyanık olsun.
Arsenal almaz onlar Yunan genç wonderkid aldı o pozisyon için.Arsenal yapar arsenal remain as a option ise
Onlar Sane'yi alırsa misilleme olarak Leao çekmeliyiz.Fb, Sane'yi Osi etkisi yapar diye düşünüyor ise bilemem ama zor. Lig için kalecin ve forvetin iyi olacak sadece iyi bir kanat ile şampiyon olunmuyor. Rafa'da iyi bir isim mesela, ama tek başına yeterli değil bu işler, Sane Fb'ye giderse benzeri olur. Önemli olan uyumlu bir iskelet.
Kolpgün üstad kolpadan kaçınalım.Sane Fenere gitmez
Ben bundan 2 hafta önce falan söylemistim dursun sundan cekiyor uyanik olun diye. Bu isimler sadece zaman kazanmak icindiŞaşırtıcı birşey mi sence, yıllardır aynı şey. Ara transfere pavlovic, danso ile başlayıp cuesta alan bir takımız