Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde CL kozu var, saçma şekilde hareketler yapmazsak
-Kaleci
-Stoper
-Barış'ı tutabilir isek tutalım, gidecek ise kanat.
-Forvet ve 10 Numara

Yine şampiyon oluruz bu eklemeler tutarsa.

Dedim abi bayramda Araplarlan dalga geçmeyin dedim

İnş biz Napoli'ye az para veriyoz diye Araplar alsın diye atılan bir takladır bu

Fener nasıl planlama yapıyor bilmiyorum ama limite takılacaklar bu TFF limiti değil UEFA limiti.
Dzeko, Tadic ve Maximin'in parasını tek adama verdiler ve daha 5-6 mevkileri boş. Satıp hülle yapabilecekleri hareket alanlarıda yok.

Biz de eğer çift haneli maaşlara çıkabiliyorsak çok iyi oyuncuları getirebiliriz ha ikna kabiliyeti ve vizyon yok o ayrı ama Gardi getirir başkası getirir alabiliriz yeter ki Okan hoca uyanık olsun.
szymanski zu napoli 40 milyon euro loading

Agzindaki salyalarla Galatasaray diyeceğine,içinde delikanlı gibi sevgisini taşıyıp veda etseydi geçen hafta da taraftara aranmasaydi bu kadar.kalbin icin umumhane mi lan Galatasaray paragöz herif

febe sampiyonlar ligi biletini almadan sane‘yi sevsen alamaz

Bu hikayenin sonunda muhtemelen;
Osimhen araplara
Leroy Sane Fener'e

Adil Demirbağ Galatasaray'a.

Fb, Sane'yi Osi etkisi yapar diye düşünüyor ise bilemem ama zor. Lig için kalecin ve forvetin iyi olacak sadece iyi bir kanat ile şampiyon olunmuyor. Rafa'da iyi bir isim mesela, ama tek başına yeterli değil bu işler, Sane Fb'ye giderse benzeri olur. Önemli olan uyumlu bir iskelet.

Yanlız harbiden sıktı şu iş belli olsun artık nereye gidecekse gitsin önümüze bakalım

Fb, Sane'yi Osi etkisi yapar diye düşünüyor ise bilemem ama zor. Lig için kalecin ve forvetin iyi olacak sadece iyi bir kanat ile şampiyon olunmuyor. Rafa'da iyi bir isim mesela, ama tek başına yeterli değil bu işler, Sane Fb'ye giderse benzeri olur. Önemli olan uyumlu bir iskelet.
Onlar Sane'yi alırsa misilleme olarak Leao çekmeliyiz.

Sane para istiyosa arabistana gitsin sorun değil ya da kalsın bayerninde.ugrastirmasin bizi boş yere

Şaşırtıcı birşey mi sence, yıllardır aynı şey. Ara transfere pavlovic, danso ile başlayıp cuesta alan bir takımız
Ben bundan 2 hafta önce falan söylemistim dursun sundan cekiyor uyanik olun diye. Bu isimler sadece zaman kazanmak icindi

dursun_ozbek_tuvalette_transfer_pazarligi_yapti_1433147060_7354.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt