- 2 Temmuz 2011
- 140.150
- 60.237
- 5.628
Muani ve sane ile gelirse daha iyi olurOsimhen kadar atletik piyasada forvet kim var. İfblileri kudurtacak ulan yine buldular bir manyak dedirtecek biri olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muani ve sane ile gelirse daha iyi olurOsimhen kadar atletik piyasada forvet kim var. İfblileri kudurtacak ulan yine buldular bir manyak dedirtecek biri olmalı.
valla imkansız da yine piyangodan bir leao düşse dediğin etkiyi gösterirOsimhen kadar atletik piyasada forvet kim var. İfblileri kudurtacak ulan yine buldular bir manyak dedirtecek biri olmalı.
benim kralım 13.lükten bizi çekip çıkaran ve Arap parasını elinin tersiyle itip kortizon iğneleriyle tarihin en şikeli sezonlarından birinde bizi sırtında taşıyan adamdırkral benim icin son r9 yav
90 lar futbol izleyicisiyiz biz
sezon ortası;
icardi: çocuklarımı ve chinayı özledim bay GS
şu 1 haftayı 1 ay yapmak lazım çekilecek dert değilGalatasarayli olmak bunu gerektiriyor cunku.
koca sezon, sinir stressle yasiyorsun. Sampiyon oldugunda, 1 hafta herkese ana avrat sovuyorsun.
Sonra yine sinir stress
çocuk ve yenge önemli faktör bumutumaylarca sakat oynamış herif ya reis, icardi sandığımızdan daha fedakar bir adam
kral dan sonra virgül varbenim kralım 13.lükten bizi çekip çıkaran ve Arap parasını elinin tersiyle itip kortizon iğneleriyle tarihin en şikeli sezonlarından birinde bizi sırtında taşıyan adamdır
Cimbomluyuz biz
@Veli Baltacı'yı dinlemedin çok gaza geldinbiz toteme devam ya dün bir saldık hemen kötü haberler düştü
Alakasi yokmesela ifbliler transfer sezonlari onlar icin bayram ama sampiyon olamiyorlar
biz sampiyon oluyoruz, transfer sezonlari bok gibi geciyor
herzaman boyle olmustur