Sadece kross modric değil bunları reddeden aklımda olan onlar olduğu için söyledim. Suudileri reddeden tonla genç topçu da var
Olaya şöyle bakalım.
Top kulüplerde oynayanları geçelim.
Napoli, inter, ingiltere orta sıralar Aston örneğin buralardan 27 yaşına gelmiş bir futbolcunun 50 milyonu istemem diyebilmesinin tek sebebi gelecek sene dünya kupasında yer almak istemesidir. Seneye yazın dünya kupası sonrası süreçte arabistan bu kadar para dağıtmaya devam ederse kimler gider kimler kalır izleriz.
Dünya çok akışkan. Futbolcu da kendini biliyor yaşını biliyor. Fiziğiyle oynayabiliyor belki de osimhen 32den sonra büyük düşüş yaşayacak. Olayı fizik adamın. Kroos ve modricte örneğin bu teknik ve futbol zekasıydı ve buna benzer futbolcularda.
İngilterede yapamamış gyökeres misal bir kere daha orayı dener mi. Karşılığında 50 milyon para görse düşüncesi ne olur.
Yada haalanda gelip ronaldo yerine seni seçtik diye çat diye 300 milyon saysalar.
Ne olur? Yine bunları konuşur muyuz bunlar hep değişken.
Haalan yaşayabileceği en zirve şampiyonluğu yaşadı misal.
Mbappe için bunu söyleyemeyiz bak ş.ligi şampiyonluğunu almadan ayrılmayı düşünmez asla.
Osimhen tarafından bakmak lazım her daim olaya.
Kaç kere yerde kaldığında altımıza sıçtık ben sayamadım. Adam acımasızca ayağını sokuyor araya korkmuyor. Bunun başına iş alabileceğini bilerek yapıyor.
1 senelik bir sakatlıkla futbol hayatında karagümrük seviyesinden deva eder ne araplar tanır ne Galatasaray taraftarı.
İcardiye baksan yeterli aslında.
2 sene seni bu hale getiren vizyonun bayrak adamına şişkosundan tut, at mumelesi görüp fesih edelim diyenler var.
Adam keriz mi abicim gelecek bir sakatlıkta bu zaten afrikalı yaşı 35 vardır denilecek. Belki taraftarla ve kulüple kavgalı ayrılacak.
Araplar da gel kardeşim 35 veriyoruz mu diyecek.
O nedenle bir yaşa gelmiş ve sonrası için farketmeyen bazı oyuncularda başarı, ş.ligi gibi şeyler dopamin etkisi göstereceğini zannetmiyorum. Zannetmeyeceğim de.