Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köyün durumuna bakacak muhtemelen. Reis 25m€ da işimizi görür derse bizde kalır, 40m€ ile ihya oluruz derse Al-Hilal'e gider.

İyice kafayı yedik. En azından kısa sürede sonuca varması güzel oldu işin
Ne alaka yav , zaten 25 verdigimiz falan kolpa oyle birsey yok. ;D

Osimende biten bisey yok
Kararını vermedi henüz. Zaman alır bu transfer
1749303395700.webp

Romulo'yu bu sezon ne zaman izlesem beğendim. Ama kesseler 10m vermem. O profilde genç bir oyuncuyu sen bulup getir Brezilya'dan. Eminim onlarca oyuncu vardır. Hep işin kolayına kaçıyor yöneticiler. 2003 ve sonrası doğan 2 oyuncu kontenjanını scout ekibine bırakıp deneme yap örneğin. 12 yabancı hakkını da Cuesta gibi ne idüğü belirsiz oyunculara harcama.

Hangi haberi vermiş şuana kadar İbo hatipoğlu’nun istifa edeceğine kadar biliyor kolpacının önde gideni kendisi
Zaten sadece osimhen hakkinda verdigi haberlere bakmak lazim. Adama tier 0 demedim ki gazeteciydi duyumcu değil sonuçta onu dedim.
Daha önce Galatasaray haberi veriyor muydu
Daha önce elin nijeryalısı niye gs den haber versin yav şimdi osimhen den veriyordu işte.

Romulo'yu bu sezon ne zaman izlesem beğendim. Ama kesseler 10m vermem. O profilde genç bir oyuncuyu sen bulup getir Brezilya'dan. Eminim onlarca oyuncu vardır. Hep işin kolayına kaçıyor yöneticiler. 2003 ve sonrası doğan 2 oyuncu kontenjanını scout ekibine bırakıp deneme yap örneğin. 12 yabancı hakkını da Cuesta gibi ne idüğü belirsiz oyunculara harcama.
29 maçta penaltı hariç 8 gölü var.
Tabi maç başı istatistikleri iyi 7.50 ortalama ile oynamış.

icardi wanda ile küfürleşmeyi bırakıp şunu paylaşmalı

kafayı biraz toplar milletin

29 maçta penaltı hariç 8 gölü var.
Tabi maç başı istatistikleri iyi 7.50 ortalama ile oynamış.
Golcülüğünden ziyade yırtıcılığı, o boya rağmen o hız ve dripling kabiliyeti etkileyici. Rakiplere bela olan bir tarzı var. Davinson Sanchez'i bile kaç kez zor durumda bıraktı. Ama dediğim gibi 10-15 falan abartı. Gidip 2-3'e o tarzda bir oyuncu bulabiliyor olması lazım scout departmanına bu kadar paye veren takımın.

Golcülüğünden ziyade yırtıcılığı, o boya rağmen o hız ve dripling kabiliyeti etkileyici. Rakiplere bela olan bir tarzı var. Davinson Sanchez'i bile kaç kez zor durumda bıraktı. Ama dediğim gibi 10-15 falan abartı. Gidip 2-3'e o tarzda bir oyuncu bulabiliyor olması lazım scout departmanına bu kadar paye veren takımın.
Göztepe 1. Ligdeyken almış biraz da şansa.

Yoksa bu seviyede bir oyuncu zaten Göztepeye üstelik 2. Lige gelmezdi.

Avrupa'dan da talipleri var. Bizim klüp itibariyle bu oyuncuları 2-3 m Euro'ya a takıma alma işimiz zor ama paf takıma yada 1. Ligden satın alacağımız takıma alabiliriz.

Yoksa kısa vadeli hedefler doğrultusunda kadroda bu tarz oyunculara çok tahammül edileceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Niyeki Galatasaray seviyesi var

15e David alır üstüne de Boniface çekeriz

Sonra da Bernardo alırız üstüne.

Osimhen gitmeden sülalesine küfretmeye başlıyorlar Morata’yı mı silmeyecekler.

Icardi Arabistan editleri paylaşırlar her şey hallolur.
Bernardo en az osimhen kadar zor transfer millet nasıl inanıyor aklım almıyor.

Boşverin, biz gerçek sevdamıza dönelim :

Etkisi unutuldu. Sakat sakat oynarken bile şampiyonluğa direk etki etti. Arkasına bu yeni genç kuralına uygun atletik siyahi bir adama yatırım yapılsın gelecek senelerde düşünülerek Yoan Bonny gibi bonservisi biraz yüksek ama maaşı uygun olacak şekilde uygun bir ikili olur. Ya da kana forvet oynayabilecek Muani, Elye Wahi gibi isimlere gitmek gayet iyi olur bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt