GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 387

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,7K
Sayfa
387/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiçbir oyuncu yedek olmak istemez ama oyuncuların bir egosu var

Kolo Muani'ye sorsan Barış-Sane ve Osimhen'den iyi futbolcu olduğunu söyler sana.

Şimdi "ben bunların şu an gerisindeyim ama bunları geçicem" duygusuyla çalışan oyuncu başka "ben bunlardan iyiyim" kafasındaki oyuncu başka.
Ben bu takımda 5 santrafor forvet olduğu zamanları biliyorum

Ne yapalım şimdi sırf insan denen şeyin kaprislerini çekme derdine duran delisine ya da düşük profilli adamlara mı gidelim

Bunlar benim silahlarım öyle düşün, bir ordu da tank top tüfek uçak her birinin yeri ayrıdır, yeri gelir piyadeye yeri gelir denizciye ihtiyaç olur

Böyle olmalı, her bir oyuncu ultra mega star futbolcu dahi olsa buna ikna olmalı edilmeli

Teknik ekibin görevi de bu zaten yapacaklar, yapamazlarsa da 12 15 kişilik bir grupla uğraşıp duracaklar, ama sonra adam kalmadı diye de ağlamayacaklar

Katılıyorum nedim de şunu artık bi anlamamız gerek

Hiçbir futbolcu yedek olmak istemez elbet oynamak ister, hele kafadan üstelik gelecek vadeden ve potansiyelinin farkında olan biri yedek olarak bi takıma gitmez gitmek istemez

Öyleyse nedir, futbolcuları en baştan sen yedek sen assın diye dalgalamamak gerek, bir futbol takımının 3 santrforu olması gerekiyorsa olacak iyi olan taktiğe uygun olan oynayacak

Sen bu adalet duygusunu futbolcu grubuna hissettirirsen herkes rıza gösterir

Tabi reel politik farklı işliyor ama böyle olmalı, bu oyun malum 11 kişi ile oynanıyor ama bir futbol takımı 25 hatta benim kanaatime göre 33 kişiden oluşuyor

O yüzden bu anlayışı bırakmak lazım
fmde bile yapamazsın bunu 25 iyi topçuymuş

allah aşkına yaw

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak istiyor. (Haluk Yürekli)

🔸 10+4 yabancı kuralında değişim istenmesinin sebebi bu.

🔸 Bu kural nedeniyle Galatasaray şu ana kadar düşündüğü birkaç oyuncuyu başka takımlara kaptırdı.

Bu tffnin var ya. Yanarak geberin
Yav Haluk da sacmaliyor, yabanci kurali degisirse yarin CL sampiyonu olacagiz. Tamam canim.

Bunun da bonservisi her hafta artıyor 1 hafta önce 45-50 civarı isteyen Milan şimdi 60 mı istiyor? Menajer haberi resmen bu. PL'de gitmek istediği yada görüşme aşamasında olduğu takıma gel gel yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt