Sadri Baykam
Büyük Kaptan
Kerem raşika icardi > leao sane osimen
Uyum olarak
Uyum olarak
Ben bu takımda 5 santrafor forvet olduğu zamanları biliyorumHiçbir oyuncu yedek olmak istemez ama oyuncuların bir egosu var
Kolo Muani'ye sorsan Barış-Sane ve Osimhen'den iyi futbolcu olduğunu söyler sana.
Şimdi "ben bunların şu an gerisindeyim ama bunları geçicem" duygusuyla çalışan oyuncu başka "ben bunlardan iyiyim" kafasındaki oyuncu başka.
Nereye gidiyor osi?Osi gidiyor
yerine kimi alabiliriz
Gercekci olursak Harry Kane veya Mbappe olur, bir sekilde ikna olurlar.Osi gidiyor
yerine kimi alabiliriz
Ben yine vicdanlıyım Elliot Anderson ve Lennart Karl yeter bana.kenan yıldızı yazabiliyorsak ben de Yamal veya Olise isterim
fmde bile yapamazsın bunu 25 iyi topçuymuşKatılıyorum nedim de şunu artık bi anlamamız gerek
Hiçbir futbolcu yedek olmak istemez elbet oynamak ister, hele kafadan üstelik gelecek vadeden ve potansiyelinin farkında olan biri yedek olarak bi takıma gitmez gitmek istemez
Öyleyse nedir, futbolcuları en baştan sen yedek sen assın diye dalgalamamak gerek, bir futbol takımının 3 santrforu olması gerekiyorsa olacak iyi olan taktiğe uygun olan oynayacak
Sen bu adalet duygusunu futbolcu grubuna hissettirirsen herkes rıza gösterir
Tabi reel politik farklı işliyor ama böyle olmalı, bu oyun malum 11 kişi ile oynanıyor ama bir futbol takımı 25 hatta benim kanaatime göre 33 kişiden oluşuyor
O yüzden bu anlayışı bırakmak lazım
Kadronun hepsi full star olacak diyen mi var, kademe kademefmde bile yapamazsın bunu 25 iyi topçuymuş
allah aşkına yaw

Yav Haluk da sacmaliyor, yabanci kurali degisirse yarin CL sampiyonu olacagiz. Tamam canim.Galatasaray, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak istiyor. (Haluk Yürekli)
10+4 yabancı kuralında değişim istenmesinin sebebi bu.
Bu kural nedeniyle Galatasaray şu ana kadar düşündüğü birkaç oyuncuyu başka takımlara kaptırdı.
Bu tffnin var ya. Yanarak geberin