Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
Forumda ki gamlı baykuşlara şundan çekicem. Az kaldı.
Bize gelmeyecek kim varsa almışsın...Leao’yu 50 m eur , 10-15 arası küsür maaş ödemek yerine Trossard’ı daha uygun bir maliyetle transfer etmeyi tercih ederim , ya da Sarayı satıp üzerine bir miktar ekleyip 70 m eur yu Kenan Yıldızı alırım.
Kenan Yildiz mi dedin cidden?Leao’yu 50 m eur , 10-15 arası küsür maaş ödemek yerine Trossard’ı daha uygun bir maliyetle transfer etmeyi tercih ederim , ya da Sarayı satıp üzerine bir miktar ekleyip 70 m eur yu Kenan Yıldızı alırım.
Forumda ki gamlı baykuşlara şundan çekicem. Az kaldı.
Direk oynatacaksak ümit'i alıp demeyeceksin. Abdülkerim çıkarsak 10 sene arkana bakma. Rotasyon içinse en iyi aday bence adil. Hem sert, hemde mücadeleci ve hirsliAdil bence Ümit'ten de daha iyi veya en azından onunla eşit seviyede. Samet muhabbeti tamamen bonservissiz oluşu ve çıkan haberden dolayıydı. Bu takıma gelse 4. 5. stoper olarak geniş rotasyonda iş yapar diye yazdım.
yusufu kaybettim KENAN ilinde
yusuf bulunur KENAN bulunmaz
Katılıyorum nedim de şunu artık bi anlamamız gerekAbi oyuncuların buraya niye geldiği de çok önemli
Kolo Muani buraya rotasyon olmaya mı gelir, veya Barış ile Sane roteyşın topçumuz mu.
Bize Osimhen'in arkasında durmaya okey olan hakiki bir yedek santrafor, veya hem Barış-Sane'nin de yedeği olabilirim gerektiğinde santrafor da oynarım no problem diyecek bir kanat forvet lazım.
Katılıyorum nedim de şunu artık bi anlamamız gerek
Hiçbir futbolcu yedek olmak istemez elbet oynamak ister, hele kafadan üstelik gelecek vadeden ve potansiyelinin farkında olan biri yedek olarak bi takıma gitmez gitmek istemez
Öyleyse nedir, futbolcuları en baştan sen yedek sen assın diye dalgalamamak gerek, bir futbol takımının 3 santrforu olması gerekiyorsa olacak iyi olan taktiğe uygun olan oynayacak
Sen bu adalet duygusunu futbolcu grubuna hissettirirsen herkes rıza gösterir
Tabi reel politik farklı işliyor ama böyle olmalı, bu oyun malum 11 kişi ile oynanıyor ama bir futbol takımı 25 hatta benim kanaatime göre 33 kişiden oluşuyor
O yüzden bu anlayışı bırakmak lazım
Leao 50 - 60 m eur bonservis + 3 yıllık sözleşme 10 - 15 arası , bonus maddeleri menajer ücreti kapıcı parası ıvır zvır o bu derken 100 - 110 m eur yerine Kenan yıldıza 70 m + 5 senelik maaşı 8 m veririm. Bu adam niye gelmesin bizimkiler bir şekilde kenanı ikna eder.Kenan Yildiz mi dedin cidden?
kenan yıldızı yazabiliyorsak ben de Yamal veya Olise isterimLeao’yu 50 m eur , 10-15 arası küsür maaş ödemek yerine Trossard’ı daha uygun bir maliyetle transfer etmeyi tercih ederim , ya da Sarayı satıp üzerine bir miktar ekleyip 70 m eur yu Kenan Yıldızı alırım.
Tamam.Leao 50 - 60 m eur bonservis + 3 yıllık sözleşme 10 - 15 arası , bonus maddeleri menajer ücreti kapıcı parası ıvır zvır o bu derken 100 - 110 m eur yerine Kenan yıldıza 70 m + 5 senelik maaşı 8 m veririm. Bu adam niye gelmesin bizimkiler bir şekilde kenanı ikna eder.
Hayatta gelmez. Ne Türkiye ile ne de GS ile bagi var. Belki Babasi biraz o kadar. Can tam tersi Babasi sanki Sami yenLeao 50 - 60 m eur bonservis + 3 yıllık sözleşme 10 - 15 arası , bonus maddeleri menajer ücreti kapıcı parası ıvır zvır o bu derken 100 - 110 m eur yerine Kenan yıldıza 70 m + 5 senelik maaşı 8 m veririm. Bu adam niye gelmesin bizimkiler bir şekilde kenanı ikna eder.