GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 385

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,7K
Sayfa
385/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GELENLER:

Khephren Thuram (Juventus) - 40.000.000 Euro
Fabian Ruiz (PSG) - 18.000.000 Euro
Can Uzun (E.Frankfurt) - 37.000.000 Euro + 5.000.000 (CL Son 16 Bonus sözleşme süresi boyunca) + %10 Kardan Pay
Malick Diouf (West Ham) - 28.000.000 Euro (U23)
Deniz Gül (FC Porto) - 12.000.000 Euro
Virgil Van Dijk (Liverpool) - 7.000.000 Euro
Mathys Tel (Tottenham) - Opsiyonlu Kiralık (Ops: 22.000.000 Euro +%10 Satış payı) (U23)

GİDENLER:

Gabriel Sara (EPL) - 35.000.000 Euro
Nicolo Zaniolo (Udinese / İtalya) - 10.000.000 Euro
Mauro İcardi
İsmail Jakobs (EPL / Almanya) - 10.000.000 Euro

Yabancılar:

1. Wilfried Singo (IVC)
2. Virgil Van Dijk (HOL)
3. Davinson Sanchez (COL)
4. Rolland Sallai (HUN)
5. Mario Lemina (GAB)
6. Khephren Thuram (FRA)
7. Lucas Torreira (URU)
8. Fabian Ruiz (SPA)
9. Leroy Sane (GER)
10. Victor Osimhen (NIG)

U23

1. Malick Diouf (SEN)
2. Renato Nhaga (GIN)
3. Mathys Tel (Tottenham)
4. Kanat Forvet (Kiralık çok seçenek yok üst düzey olacaksa)

O yüzden ana plandan bir kişi daha giderse ona göre hamle yapılabilir, giden yere U23 sağlam alternatif bulmak kaydı ile)

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin: "Bu kulüp maddi olarak zorlanıyor. Bir kampanya yapıyoruz, toplanan para 316 bin lira. 100 bin lirasını ben bir arkadaşıma attırdım. Belki bir o kadarı da Galatasaray taraftarının dalga geçer gibi attığı 19,05 liralar."

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin: "Bu kulüp maddi olarak zorlanıyor. Bir kampanya yapıyoruz, toplanan para 316 bin lira. 100 bin lirasını ben bir arkadaşıma attırdım. Belki bir o kadarı da Galatasaray taraftarının dalga geçer gibi attığı 19,05 liralar."
4rx0.webp

Jhon Duran'i isteyenlerin olmasi beni çok sasirtti. Sirf kurala uydugu içinde saçma bir düsünce: onun yerine U23 kuralina uyan ve gelistikten sonra satabilecek bir oyuncu lazim. Duran ne yaparsa yapsin, piyasasi olmayan bir oyuncu, rezil mentaliteye sahip oldugunu herkez biliyor.

devre arasında altyapısından 3-4 tane potansiyelli genci bedavaya fbye gönderen başkana bak sen

osimhen-jhon duran
Leao-barış-sane-yunus
torreira-nhaga-kodai sano-khepren thuram-can-ilkay
Jakobs-eren-singo-sallai
Samson baidoo-abdulkerim-davinson-lemina

Yeni hamleler
Jhon duran
Leao
Kodai sano
Khepren
Can
Baidoo

Tas gibi rotasyon iste

Van dijk diyenler ise hayal goruyor

osimhen-jhon duran
Leao-barış-sane-yunus
torreira-nhaga-kodai sano-khepren thuram-can-ilkay
Jakobs-eren-singo-sallai
Samson baidoo-abdulkerim-davinson-lemina

Yeni hamleler
Jhon duran
Leao
Kodai sano
Khepren
Can
Baidoo

Tas gibi rotasyon iste

Van dijk diyenler ise hayal goruyor

ula hem can hem khepren hem leao hem sano almışsın

ve van dijk diyenler mi hayal görüyor

Her hocanın bir prensi var işte. Mancininde bizde iken prensi Ceyhun gurselamdi. İlla süper lig tecrubesi olan ve bir nebze uygun parası olan Konyalı adili al. En azından defans yaprken aynı andada rakip hucumculara dayak atar

Adil bence Ümit'ten de daha iyi veya en azından onunla eşit seviyede. Samet muhabbeti tamamen bonservissiz oluşu ve çıkan haberden dolayıydı. Bu takıma gelse 4. 5. stoper olarak geniş rotasyonda iş yapar diye yazdım.

Duran yerine kolo muaniyi koy 🤌 deriz

Abi oyuncuların buraya niye geldiği de çok önemli

Kolo Muani buraya rotasyon olmaya mı gelir, veya Barış ile Sane roteyşın topçumuz mu.

Bize Osimhen'in arkasında durmaya okey olan hakiki bir yedek santrafor, veya hem Barış-Sane'nin de yedeği olabilirim gerektiğinde santrafor da oynarım no problem diyecek bir kanat forvet lazım.

Yedek santrafor için bence Deniz Gül çok çok iyi bir fırsat. Zaten Okan hoca oynatır onu full yedek asla bırakmaz. ŞL dönüşleri, türkiye kupası maçları, ve bazı rotasyon yapılan maçlar vs derken bence çok rahat 1500 dk oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt