Emrah Duvar
Taçsız Kral
Mauro Icardi, Galatasaray'ın teklifini kabul etmedi. (Yakup Çınar)
Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin: "Bu kulüp maddi olarak zorlanıyor. Bir kampanya yapıyoruz, toplanan para 316 bin lira. 100 bin lirasını ben bir arkadaşıma attırdım. Belki bir o kadarı da Galatasaray taraftarının dalga geçer gibi attığı 19,05 liralar."
Duran yerine kolo muaniyi koyosümen duran deniz triosunader misiniz
demez misiniz
devre arasında altyapısından 3-4 tane potansiyelli genci bedavaya fbye gönderen başkana bak senAntalyaspor Başkanı Rıza Perçin: "Bu kulüp maddi olarak zorlanıyor. Bir kampanya yapıyoruz, toplanan para 316 bin lira. 100 bin lirasını ben bir arkadaşıma attırdım. Belki bir o kadarı da Galatasaray taraftarının dalga geçer gibi attığı 19,05 liralar."
Tek pasla rakip için kilit açacak oyuncuyami ihtiyacimiz var
osimhen-jhon duran
Leao-barış-sane-yunus
torreira-nhaga-kodai sano-khepren thuram-can-ilkay
Jakobs-eren-singo-sallai
Samson baidoo-abdulkerim-davinson-lemina
Yeni hamleler
Jhon duran
Leao
Kodai sano
Khepren
Can
Baidoo
Tas gibi rotasyon iste
Van dijk diyenler ise hayal goruyor
Her hocanın bir prensi var işte. Mancininde bizde iken prensi Ceyhun gurselamdi. İlla süper lig tecrubesi olan ve bir nebze uygun parası olan Konyalı adili al. En azından defans yaprken aynı andada rakip hucumculara dayak atarBunu Montella'ya sormak lazım
Her hocanın bir prensi var işte. Mancininde bizde iken prensi Ceyhun gurselamdi. İlla süper lig tecrubesi olan ve bir nebze uygun parası olan Konyalı adili al. En azından defans yaprken aynı andada rakip hucumculara dayak atar
Sara gittigini varsaydim renktas sara varken bile 2 orta saha lazim sana sara giderse 3 tane hanle lazim oraya leao abarti gelebilir de 35 bandina agustosta cekme firsatimiz olur bence yoksa gerek yok bence de yani leaonun ucuzlayacagini varsaydimula hem can hem khepren hem leao hem sano almışsın
ve van dijk diyenler mi hayal görüyor
Duran yerine kolo muaniyi koyderiz
Leao’yu 50 m eur , 10-15 arası küsür maaş ödemek yerine Trossard’ı daha uygun bir maliyetle transfer etmeyi tercih ederim , ya da Sarayı satıp üzerine bir miktar ekleyip 70 m eur yu Kenan Yıldızı alırım.Romano dogrulamisti gecen gun artik bekleyip gorecegiz.