GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 386

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,7K
Sayfa
386/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada ben baris sane var diye leao istememe isine karsiyim yani her sene istikrarsizliktan en cok yakindigimiz bokge burasi nerdeyse cunku tum dunya takimlarinda boyle yani en az 3 tane a+ plus kanat var tum buyuk kanatlarda ne yapicaz yani baris sane arkasina aral mi cekicez kac senedir danimarka liginden cikamamis yani.

Leao-baris-sane 3 tane farkli tip kanat macina gore kullan rotasyon yap hamle oyuncusu olarak da kalite katarlar

Adil bence Ümit'ten de daha iyi veya en azından onunla eşit seviyede. Samet muhabbeti tamamen bonservissiz oluşu ve çıkan haberden dolayıydı. Bu takıma gelse 4. 5. stoper olarak geniş rotasyonda iş yapar diye yazdım.
Direk oynatacaksak ümit'i alıp demeyeceksin. Abdülkerim çıkarsak 10 sene arkana bakma. Rotasyon içinse en iyi aday bence adil. Hem sert, hemde mücadeleci ve hirsli

Abi oyuncuların buraya niye geldiği de çok önemli

Kolo Muani buraya rotasyon olmaya mı gelir, veya Barış ile Sane roteyşın topçumuz mu.

Bize Osimhen'in arkasında durmaya okey olan hakiki bir yedek santrafor, veya hem Barış-Sane'nin de yedeği olabilirim gerektiğinde santrafor da oynarım no problem diyecek bir kanat forvet lazım.
Katılıyorum nedim de şunu artık bi anlamamız gerek

Hiçbir futbolcu yedek olmak istemez elbet oynamak ister, hele kafadan üstelik gelecek vadeden ve potansiyelinin farkında olan biri yedek olarak bi takıma gitmez gitmek istemez

Öyleyse nedir, futbolcuları en baştan sen yedek sen assın diye dalgalamamak gerek, bir futbol takımının 3 santrforu olması gerekiyorsa olacak iyi olan taktiğe uygun olan oynayacak

Sen bu adalet duygusunu futbolcu grubuna hissettirirsen herkes rıza gösterir

Tabi reel politik farklı işliyor ama böyle olmalı, bu oyun malum 11 kişi ile oynanıyor ama bir futbol takımı 25 hatta benim kanaatime göre 33 kişiden oluşuyor

O yüzden bu anlayışı bırakmak lazım

Katılıyorum nedim de şunu artık bi anlamamız gerek

Hiçbir futbolcu yedek olmak istemez elbet oynamak ister, hele kafadan üstelik gelecek vadeden ve potansiyelinin farkında olan biri yedek olarak bi takıma gitmez gitmek istemez

Öyleyse nedir, futbolcuları en baştan sen yedek sen assın diye dalgalamamak gerek, bir futbol takımının 3 santrforu olması gerekiyorsa olacak iyi olan taktiğe uygun olan oynayacak

Sen bu adalet duygusunu futbolcu grubuna hissettirirsen herkes rıza gösterir

Tabi reel politik farklı işliyor ama böyle olmalı, bu oyun malum 11 kişi ile oynanıyor ama bir futbol takımı 25 hatta benim kanaatime göre 33 kişiden oluşuyor

O yüzden bu anlayışı bırakmak lazım

Hiçbir oyuncu yedek olmak istemez ama oyuncuların bir egosu var

Kolo Muani'ye sorsan Barış-Sane ve Osimhen'den iyi futbolcu olduğunu söyler sana.

Şimdi "ben bunların şu an gerisindeyim ama bunları geçicem" duygusuyla çalışan oyuncu başka "ben bunlardan iyiyim" kafasındaki oyuncu başka.

Abicim forvete arjantinden potansiyelli bir u23 almalı... barca alt yapısında bir u23 var defans için de.. Ben çok beğendim çocuğu uzun hızlı tekniği de var. Sanchez arkasına ya da gidecekse yerine bile belki kiralık hamlesi olabilir. Orta sahaya da para basılacaksa lille deki 18 yaşındaki çocuğa basılmalı para... nhaga ile 4 u23 olur. U23 ler ilk etapta halledilebilirse kalan dönemde gideceklere falan bakılarak gerekli bölgelere takviye yapılır. Ama bence u23 leri ilk etapta halletmek lazım. Çoğu dünya kupasında da oynamayacak...

Leao 50 - 60 m eur bonservis + 3 yıllık sözleşme 10 - 15 arası , bonus maddeleri menajer ücreti kapıcı parası ıvır zvır o bu derken 100 - 110 m eur yerine Kenan yıldıza 70 m + 5 senelik maaşı 8 m veririm. Bu adam niye gelmesin bizimkiler bir şekilde kenanı ikna eder.
Tamam.

Leao 50 - 60 m eur bonservis + 3 yıllık sözleşme 10 - 15 arası , bonus maddeleri menajer ücreti kapıcı parası ıvır zvır o bu derken 100 - 110 m eur yerine Kenan yıldıza 70 m + 5 senelik maaşı 8 m veririm. Bu adam niye gelmesin bizimkiler bir şekilde kenanı ikna eder.
Hayatta gelmez. Ne Türkiye ile ne de GS ile bagi var. Belki Babasi biraz o kadar. Can tam tersi Babasi sanki Sami yen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt