- 18 Temmuz 2009
- 82.384
- 241.047
- 5.263
Thuram’ı toplasan 5 maç izlememişsindir, haybeye sallıyorsun.Bazi çiçekler bazı topraklarda olmuyor
Seninde thuram hayranı olduğunu biliyoruz
Aynen Thuram gelince yarı final oynıcaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thuram’ı toplasan 5 maç izlememişsindir, haybeye sallıyorsun.Bazi çiçekler bazı topraklarda olmuyor
Seninde thuram hayranı olduğunu biliyoruz
Ne atarı olum? lig bittikten sonra falandı herhalde hatirlamiyorum tarihi ama kalmasini isteyenler yok degil yani. Zaten istemek de suç değil ki illa gitmeli diyecek değil herkes duygusal bakiyordur istiyordur. Malum mevzuya döndürmeye gerek yok bence işi.hangi tarihte yapıldı o dediğin anket? atar yapma lan bana
Bu işler istemekle olmuyor
Bana bizim için mantıklı, uygulanabilir bir yol haritası söyleyin mesela ŞL almak için.
doue'yi nasil elimizden kacirdik yaDoue-Osimen takasi
Kendisine soralim, bu gencler nasil turkiyeye yonelecek bu formul ile diye.Haluk Yürekli: "Düşük maaşlı gerekirse yüksek bonservisli ama maaşı düşük olan genç oyuncu profillerine yönelecek."
eyvah morutan cicaldau sezonunu hatırlatan sözlerHaluk Yürekli: "Düşük maaşlı gerekirse yüksek bonservisli ama maaşı düşük olan genç oyuncu profillerine yönelecek."
antalya maçı ise o gün 10m bile dense he derdim. fazla duygusallık vardı o günlerNe atarı olum? lig bittikten sonra falandı herhalde hatirlamiyorum tarihi ama kalmasini isteyenler yok degil yani. Zaten istemek de suç değil ki illa gitmeli diyecek değil herkes duygusal bakiyordur istiyordur. Malum mevzuya döndürmeye gerek yok bence işi.
senin dediğin abisi. arkadaşın bahsettiği psg deki kardeşi olan doue.doue'yi nasil elimizden kacirdik ya
tek aklıma gelen G.amerika ligi ama oraya selam bile vermiyoruz yıllardır. bi ihtimal Portekiz,hollanda ve belçikaKendisine soralim, bu gencler nasil turkiyeye yonelecek bu formul ile diye.
Jelert ya da sure verilmeyen Nhaga gibi olup hocanin 30 35 m verdirecegi gencler mi olacak bunlar mesela?
Deplasmanlarda ezilmeyelim yeterliThuram’ı toplasan 5 maç izlememişsindir, haybeye sallıyorsun.
Aynen Thuram gelince yarı final oynıcaz.
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yokBen de sempatik yaklasiyorum thuram dedikodularina ama sanki adami alinca son 16 garantilencek gibi bir bakis acin var gibi
Sorun bulunup denenmesinden ziyade bu genc profiller hocaya nasil olacakta "oynamaya hazir" izlenimini verip sure alacak.tek aklıma gelen G.amerika ligi ama oraya selam bile vermiyoruz yıllardır. bi ihtimal Portekiz,hollanda ve belçika
Onde top tutar o bakımdan iyi. Onun dışında maliyeti nolur bilmem. Yedek kalmayı ister mi o da başka bir olayMuriqi beni heyecanlandırmıyor açıkcası
Diyelim ki Muriqi geldi, ligde çoğu iç saha maçımızda ilk 11 oynar zaten. Çoğu maça 4-4-2 veya 3-5-2 çıkarız.Onde top tutar o bakımdan iyi. Onun dışında maliyeti nolur bilmem. Yedek kalmayı ister mi o da başka bir olay