Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi tarihte yapıldı o dediğin anket? atar yapma lan bana
Ne atarı olum? lig bittikten sonra falandı herhalde hatirlamiyorum tarihi ama kalmasini isteyenler yok degil yani. Zaten istemek de suç değil ki illa gitmeli diyecek değil herkes duygusal bakiyordur istiyordur. Malum mevzuya döndürmeye gerek yok bence işi.

Bu işler istemekle olmuyor

Bana bizim için mantıklı, uygulanabilir bir yol haritası söyleyin mesela ŞL almak için.

Türkiye'de olmayacak bir şey (en azından bizde kesin olmaz) PSG-City gibi sahipli bir kulüp haline gelirsek, belki bir ihtimal bi 10 sene sonra Final oynayabiliriz. O da bir ihtimal.

Bunun haricinde ŞL kazanmanın günümüz şartlarda hiçbir mümkünatı yok. Millet 500-600 milyon para harcıyor, en büyük TD'leri getiriyor da çeyrek finalde elenip gidiyor işte.

Naci üstat okancı ve icardici emrahı rezil etmiş gördüğüm kadarıyla

Bravo naci liboş

Haluk Yürekli: "Düşük maaşlı gerekirse yüksek bonservisli ama maaşı düşük olan genç oyuncu profillerine yönelecek."
Kendisine soralim, bu gencler nasil turkiyeye yonelecek bu formul ile diye.

Jelert ya da sure verilmeyen Nhaga gibi olup hocanin 30 35 m verdirecegi gencler mi olacak bunlar mesela?

Ne atarı olum? lig bittikten sonra falandı herhalde hatirlamiyorum tarihi ama kalmasini isteyenler yok degil yani. Zaten istemek de suç değil ki illa gitmeli diyecek değil herkes duygusal bakiyordur istiyordur. Malum mevzuya döndürmeye gerek yok bence işi.
antalya maçı ise o gün 10m bile dense he derdim. fazla duygusallık vardı o günler

Kendisine soralim, bu gencler nasil turkiyeye yonelecek bu formul ile diye.

Jelert ya da sure verilmeyen Nhaga gibi olup hocanin 30 35 m verdirecegi gencler mi olacak bunlar mesela?
tek aklıma gelen G.amerika ligi ama oraya selam bile vermiyoruz yıllardır. bi ihtimal Portekiz,hollanda ve belçika

tek aklıma gelen G.amerika ligi ama oraya selam bile vermiyoruz yıllardır. bi ihtimal Portekiz,hollanda ve belçika
Sorun bulunup denenmesinden ziyade bu genc profiller hocaya nasil olacakta "oynamaya hazir" izlenimini verip sure alacak.

Aliyoruz ama 3 5 dakika sure aliyorlar ligde. Son maci saymiyorum lig bittigi icin bizim adimiza. Onda da beyin sarsintisi gecirdi cocuk:)

Genç yetenekler, genç oyuncular kesinlikle çok çok önemli ama fazla anlam yükleniyor.

Getireceğimiz genç yabancı oyuncuların ya yetenek olarak çok ekstrem özellikleri olmalı ya da fiziken.

Onun dışında gelebilecek ortalama genç yabancı oyuncular yerine her türlü yerli oyuncuyu tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt