- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
2 tane canavar orta sahan olsa oynarsın. Şu anki orta sahayla olmuyorDiyelim ki Muriqi geldi, ligde çoğu iç saha maçımızda ilk 11 oynar zaten. Çoğu maça 4-4-2 veya 3-5-2 çıkarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane canavar orta sahan olsa oynarsın. Şu anki orta sahayla olmuyorDiyelim ki Muriqi geldi, ligde çoğu iç saha maçımızda ilk 11 oynar zaten. Çoğu maça 4-4-2 veya 3-5-2 çıkarız.
Muriqi inin taa rizedeyken söylemi var oynamayan yedek kalanlar bile hocaya fikrine saygi duyuyor mu ne benzeri bir sey. Eğer olurda gelirse yedek kalmayı ve osimhenin in yedeği olmayi çok sorun edecegini zannetmiyorum.Diyelim ki Muriqi geldi, ligde çoğu iç saha maçımızda ilk 11 oynar zaten. Çoğu maça 4-4-2 veya 3-5-2 çıkarız.
Muriqi inin taa rizedeyken söylemi var oynamayan yedek kalanlar bile hocaya fikrine saygi duyuyor mu ne benzeri bir sey. Eğer olurda gelirse yedek kalmayı ve osimhenin in yedeği olmayi çok sorun edecegini zannetmiyorum.
Kulübü yönetenelerde böyle bir düşünce veya vizyon olduğunu hiç sanmıyorum. Bizim mantığımız tamamen 'Kervan yolda düzülür' anlayışından ibaret. Ancak kazara yarı finale kalırsak, o zaman öyle hayaller kurmaya başlarlar. Bizimki tamamen bir fantezi; böyle bir şeyin gerçekleşmesi için hiç olmayacak şeylerin bile bizim lehimize dönmesi gerekir.Bu işler istemekle olmuyor
Bana bizim için mantıklı, uygulanabilir bir yol haritası söyleyin mesela ŞL almak için.
OyyThuram’ı toplasan 5 maç izlememişsindir, haybeye sallıyorsun.
Aynen Thuram gelince yarı final oynıcaz.
HöstOyy
Bana da kızsana abi
Yüreğimden hancerle
Hep motzla dogukani kalayliyon
aldıklarımız hep faydasız olacağı alırken çoğu insanın tahmin ettiği profillerdi. İnandıklarını oynattı hoca bay,boey,kerem,yunus gibiSorun bulunup denenmesinden ziyade bu genc profiller hocaya nasil olacakta "oynamaya hazir" izlenimini verip sure alacak.
Aliyoruz ama 3 5 dakika sure aliyorlar ligde. Son maci saymiyorum lig bittigi icin bizim adimiza. Onda da beyin sarsintisi gecirdi cocuk![]()
izleyen var mı?
Paraya bakar işBiraz nöbet'in baslarindayimda Vedat Muriqiyi isteyenler nasil düsünüyor? Adam daha önce Fenerde oynamis ve Fener as forvet ararken gelip bizde niye Osimhen'in arkasinda yedek oturmaya gelsin bize? Bunu nasil millet gerçekci bir opsiyon olarak söyleyebiliyor?