Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Torreira'yı yedek oturturum diye sezona başlayamazsın.

Torrik varsa ilk 11'in için var. Eğer sen yedekte Torreira'yı tutarsan Nhaga vs gençleri oynatmaya da fırsat bulamazsın zaten.

Eğer genç oyuncu yetiştirmek istiyorsan onu oynatmaya da mecbur kalman gerekiyor. Böyle böyle çıkıyorlar zaten genelde, mecburiyetten.

Bunu kafama göre söylemiyorum çoğu TD'nin röportajında aynı şeyi duydum, sezona başlarken kafalarında bir ilk 11 var, ayrıca her oyuncunun da bi back-up'ı var. Torreira varsa ilk 11'dir, bir oyuncunun back-up'ı değildir.

Diyelim ki Muriqi geldi, ligde çoğu iç saha maçımızda ilk 11 oynar zaten. Çoğu maça 4-4-2 veya 3-5-2 çıkarız.
Muriqi inin taa rizedeyken söylemi var oynamayan yedek kalanlar bile hocaya fikrine saygi duyuyor mu ne benzeri bir sey. Eğer olurda gelirse yedek kalmayı ve osimhenin in yedeği olmayi çok sorun edecegini zannetmiyorum.

Muriqi inin taa rizedeyken söylemi var oynamayan yedek kalanlar bile hocaya fikrine saygi duyuyor mu ne benzeri bir sey. Eğer olurda gelirse yedek kalmayı ve osimhenin in yedeği olmayi çok sorun edecegini zannetmiyorum.

Evet evet ben Muriq'i mutlu etmek için oynatır babında dememiştim Nacim, Muriq çok etkili bir oyuncu. Bu adamı hani full yedekte beklesin diye almanın bence hiçbir manası yok, hele Osimhen'e duvar olduğu bir denklemde Muriq-Osimhen ikilisi çok tehlikeli olabilir, yani kafamda canlandırınca acayip geliyor

Bu işler istemekle olmuyor

Bana bizim için mantıklı, uygulanabilir bir yol haritası söyleyin mesela ŞL almak için.
Kulübü yönetenelerde böyle bir düşünce veya vizyon olduğunu hiç sanmıyorum. Bizim mantığımız tamamen 'Kervan yolda düzülür' anlayışından ibaret. Ancak kazara yarı finale kalırsak, o zaman öyle hayaller kurmaya başlarlar. Bizimki tamamen bir fantezi; böyle bir şeyin gerçekleşmesi için hiç olmayacak şeylerin bile bizim lehimize dönmesi gerekir.

Bunu yapmak isteyen birileri gelse bile, PSG'nin bu seviyeye gelmesi 10 yılını aldı, bizim ise en az 20 yılımızı alır.

Muriqi yerli sayilyosa iyi olur cidden

Thuram
Pavlovic
Rowe
Lang
Acheampong

O vakit

Bu kuralın +2 si 2000 sonrasi olsun bari

Kimi alacagiz boyle

Sorun bulunup denenmesinden ziyade bu genc profiller hocaya nasil olacakta "oynamaya hazir" izlenimini verip sure alacak.

Aliyoruz ama 3 5 dakika sure aliyorlar ligde. Son maci saymiyorum lig bittigi icin bizim adimiza. Onda da beyin sarsintisi gecirdi cocuk:)
aldıklarımız hep faydasız olacağı alırken çoğu insanın tahmin ettiği profillerdi. İnandıklarını oynattı hoca bay,boey,kerem,yunus gibi

seç beğen al

1779721399109.webp

Biraz nöbet'in baslarindayimda Vedat Muriqiyi isteyenler nasil düsünüyor? Adam daha önce Fenerde oynamis ve Fener as forvet ararken gelip bizde niye Osimhen'in arkasinda yedek oturmaya gelsin bize? Bunu nasil millet gerçekci bir opsiyon olarak söyleyebiliyor?

Biraz nöbet'in baslarindayimda Vedat Muriqiyi isteyenler nasil düsünüyor? Adam daha önce Fenerde oynamis ve Fener as forvet ararken gelip bizde niye Osimhen'in arkasinda yedek oturmaya gelsin bize? Bunu nasil millet gerçekci bir opsiyon olarak söyleyebiliyor?
Paraya bakar iş

Yine şampiyonlar ligindeyiz

şu adaylardan ilk gole bakın yav bu tff iyice örgütlüğe gidiyo valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt