Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6887.webp

Noa Lang yanlama işini bırak abi takımın en akması gereken maçlarda yoktun ortalıkta Liverpool ilk yarı ve Rize maçı dışında bir tane fark koyduğun maç yok.

8-10 arası paraya rotasyon için alırım şuan sadece.

Zaha daha çok katkı vermişti.

Arkadaşlar kervan yolda düzülecek bu belli. Planlama vs yok zaten çok fazla bilinmeyen denklem var.

Ayrıca yönetim açısından bakıyorum, yönetimin de haklı olduğu taraflar var;

Yönetim bakıyor diyor ki,

-30 verdik Singo aldık ama stoperde 3.5'a aldığımız Lemina, sağ bekte ise 6-7 milyona aldığımız Sallai oynuyor.
-30 verdik Uğurcan aldık, e Ederson'u alsaydık hem daha fazla maliyetli olacaktı hem performans farkı ortada. (Gerçi Ederson bize gelse Uğurcan fenere gitse -bence- yine çok değişen bir şey olmayacaktı)
-Yıllık 10 milyon euro verdik ama en önemli maçlarımızın çoğunda Sane yedek kaldı Barış - Yunus kanatlarıyla çıktık
-10 milyona Jelert aldık karavana, Franky aldık karavana, Cuesta alındı 8 milyona yine karavana - Kaan oynamaya devam etti
-Nhaga alındı genç oyuncu olarak, yine birçok maçta Kaan oyuna atıldı Nhaga girmedi.

E abi o zaman mesela neden Thuram'a atıyorum 40 sıkalım ki yine en önemli maçlarda aniden Lemina-Torreira tandemi görebilme ihtimalimiz varsa?
Veya neden gidip Van Djk'e hayvan gibi para gömelim eğer Apo-Sanchez tandemi devam edecekse?

Bu bakış açısı doğru yanlış kısmında değilim, Okan hoca ve Montella birbirine bu konuda çok benziyor işte, özellikle işler zorlaştığında kaliteden bağımsız en iyi tanıdığı ve en güvendiği oyuncuları sahaya atıyorlar.

Burada nasıl hocayı eleştiriyorsak yönetimdekiler de eleştiriyor kendi aralarında konuşurken, toplandıklarında vs. Mesela Rusya'da parlayan şu 10 numara oynayan çocuk, ya gittiler çocuğa 20 milyon sıkıp aldılar diyelim, yönetim olarak sen istiyorsun ki bu çocuk gelsin burada ateş atsın. Ama hocanın o çocuğu yedek oturtup Yunus'u 10 numara oynatma ihtimali her şeyden daha fazla.

Son düzenleme:
Saçma bir argüman.
Hatalı ve ekonomik olarak sana zarar verecek bir şeyi savunmak ne kadar doğru?
Yıl içinde 12+2 devam edecek/edebilir diye açıklamalar yapılıp, yıl sonunda sırf Gs istemiyor diye onun düşmanı olan lise mezunu bir andavalın "ben öyle istiyorum" diye olmasını mı savunacağız?
Sen Türk kulüpleri Türk genci mi yetiştirsin istiyorsun yoksa herhangi bir genç mi? İlki ise yabancıya şart koymadan Fatih Hoca gibi serbestlik tanırsın, aradan sivriler gençler de yükselir. Sırf Türk diye 100b almayacak topçulara milyonlar vermezsin.
2.yi istiyorsan Avrupa daki gibi hiç sınır koymazsın, takımlar istediği kadar genci deneyebilir çok daha düşük maliyetlere.
Kural sacma zaten ama değişeceğini resmi ağızdan kimse söylemedi 1 2 muhabir söyledi okadar onun disinda kuralın nasıl olsa degisir diye dusundu cogu kulüp ama planlama varsayimla yapılmaz, fenerlede alakasi yok bu kuralın tam tersi bastıran fener degil ts
Benim yabancı kuralı yabancı var gibi konularda fikrim uzun zamandır sabit, kulupler ne istediğini bilmiyor tamamen rüzgara gore anlık hareket ediyor hakemler kendini dgrayinca yabancı var gelsin yada yabancı olayinda eli sıkışınca aman kural değişsin,bizim yönetimlerde aynen böyle yani zerre samimiyet yok ,ne istediğini bilen kulüpler sezon bitiminde yabancı kuralı hakem vs fikirlerini resmi ağızdan söyler
Kural dedigin senelik çıkmaz uzun vadeli olur ama bu şekilde düşünen 1 tane bile kulup yok ,o yüzden plansız olan neden boyle oldu diyenler boşuna ağlamasın

Ekli dosyayı görüntüle 323952

Noa Lang yanlama işini bırak abi takımın en akması gereken maçlarda yoktun ortalıkta Liverpool ilk yarı ve Rize maçı dışında bir tane fark koyduğun maç yok.

8-10 arası paraya rotasyon için alırım şuan sadece.

Zaha daha çok katkı vermişti.
Juve ilk maç ve Antalya maçında da iyiydi.
Lang değil ama olsun profilde kanat lazım

Kural sacma zaten ama değişeceğini resmi ağızdan kimse söylemedi 1 2 muhabir söyledi okadar onun disinda kuralın nasıl olsa degisir diye dusundu cogu kulüp ama planlama varsayimla yapılmaz, fenerlede alakasi yok bu kuralın tam tersi bastıran fener degil ts
Benim yabancı kuralı yabancı var gibi konularda fikrim uzun zamandır sabit, kulupler ne istediğini bilmiyor tamamen rüzgara gore anlık hareket ediyor hakemler kendini dgrayinca yabancı var gelsin yada yabancı olayinda eli sıkışınca aman kural değişsin,bizim yönetimlerde aynen böyle yani zerre samimiyet yok ,ne istediğini bilen kulüpler sezon bitiminde yabancı kuralı hakem vs fikirlerini resmi ağızdan söyler
Kural dedigin senelik çıkmaz uzun vadeli olur ama bu şekilde düşünen 1 tane bile kulup yok ,o yüzden plansız olan neden boyle oldu diyenler boşuna ağlamasın
Kulüpler Birliği ortak olarak 12+4 istedi, bunu tff ye bildirdi. Bu haberi de kimse yalanlamadı yapıldığı zamanlarda

Juve ilk maç ve Antalya maçında da iyiydi.
Lang değil ama olsun profilde kanat lazım
Juve maçında sahanın kötülerinden biri olmasına rağmen 2 gol atmıştı sanki ya. Hatta maçtan sonra kendisi de demişti kötü oynuyordum ama 2 gol attım sonra

Kulüpler Birliği ortak olarak 12+4 istedi, bunu tff ye bildirdi. Bu haberi de kimse yalanlamadı yapıldığı zamanlarda
En azından Icardi ile direkt veda edilse tavanı belli olan Lemina ile uzatılmasa hamle şansımız olurdu. Böyle iyice kendimizi kitleyeceğiz gibi.
Dip not: bize Lang dan iyisi lazım. CL de çeyrek yarı hedefliyorsak orta saha 3lüsü 2 tık ileri gitmesi lazım

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

erden timur severizde transfer işi biraz şans olayı

uğurcan
sane
sara
sallai
lemina
singo
jakobs

direkt ilk 11 oyuncuları
yani çok ufak kırılımlara bakıyor bazı şeyler
joao pedro gelseydi mertens gelmeyecekti
szymanzski gelecekti belki bonservisini versek
fred keza aynı
seferovic sezona iyi başlayıp 2-3 gol atsa icardi düşünülmezdi bile belki

Gelse, gelmediden ziyade belki de bir tercih yapıldı bunlar olurken zira Seferovic, Szymanski ve Joao Pedro zaten isabetsiz transferler olacaktı bu adamların adı çıktığında dahi karşı çıkan çok sayıda insan vardı. Enes Ünal'ın küme hattındaki takım ile 15 gol attığı ligde Szymanski şampiyon kadro içerisinde 5 gol atabilmişti üstelik Feyenoord, şampiyon olduğu adamı 9-10 milyona almak istemedi ortada ciddi datalar vardı ve bence biz bu noktada Erden bey başta olmak üzere ortaya futbol aklı koyarak birer tercihte bulunduk.

Lang olmasa bile bi kanadın o profilde olması lazım

Cldeki iyi maçlarda lang barış ikilisiyle oynamamız tesadüf değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt