Noa Lang yanlama işini bırak abi takımın en akması gereken maçlarda yoktun ortalıkta Liverpool ilk yarı ve Rize maçı dışında bir tane fark koyduğun maç yok.
8-10 arası paraya rotasyon için alırım şuan sadece.
Zaha daha çok katkı vermişti.
Inter aldı ya onuBoşnak sol stoper cuk oturursu bize lider karakterli genç olmasına rağmen
Kural sacma zaten ama değişeceğini resmi ağızdan kimse söylemedi 1 2 muhabir söyledi okadar onun disinda kuralın nasıl olsa degisir diye dusundu cogu kulüp ama planlama varsayimla yapılmaz, fenerlede alakasi yok bu kuralın tam tersi bastıran fener degil tsSaçma bir argüman.
Hatalı ve ekonomik olarak sana zarar verecek bir şeyi savunmak ne kadar doğru?
Yıl içinde 12+2 devam edecek/edebilir diye açıklamalar yapılıp, yıl sonunda sırf Gs istemiyor diye onun düşmanı olan lise mezunu bir andavalın "ben öyle istiyorum" diye olmasını mı savunacağız?
Sen Türk kulüpleri Türk genci mi yetiştirsin istiyorsun yoksa herhangi bir genç mi? İlki ise yabancıya şart koymadan Fatih Hoca gibi serbestlik tanırsın, aradan sivriler gençler de yükselir. Sırf Türk diye 100b almayacak topçulara milyonlar vermezsin.
2.yi istiyorsan Avrupa daki gibi hiç sınır koymazsın, takımlar istediği kadar genci deneyebilir çok daha düşük maliyetlere.
Juve ilk maç ve Antalya maçında da iyiydi.Ekli dosyayı görüntüle 323952
Noa Lang yanlama işini bırak abi takımın en akması gereken maçlarda yoktun ortalıkta Liverpool ilk yarı ve Rize maçı dışında bir tane fark koyduğun maç yok.
8-10 arası paraya rotasyon için alırım şuan sadece.
Zaha daha çok katkı vermişti.
Kulüpler Birliği ortak olarak 12+4 istedi, bunu tff ye bildirdi. Bu haberi de kimse yalanlamadı yapıldığı zamanlardaKural sacma zaten ama değişeceğini resmi ağızdan kimse söylemedi 1 2 muhabir söyledi okadar onun disinda kuralın nasıl olsa degisir diye dusundu cogu kulüp ama planlama varsayimla yapılmaz, fenerlede alakasi yok bu kuralın tam tersi bastıran fener degil ts
Benim yabancı kuralı yabancı var gibi konularda fikrim uzun zamandır sabit, kulupler ne istediğini bilmiyor tamamen rüzgara gore anlık hareket ediyor hakemler kendini dgrayinca yabancı var gelsin yada yabancı olayinda eli sıkışınca aman kural değişsin,bizim yönetimlerde aynen böyle yani zerre samimiyet yok ,ne istediğini bilen kulüpler sezon bitiminde yabancı kuralı hakem vs fikirlerini resmi ağızdan söyler
Kural dedigin senelik çıkmaz uzun vadeli olur ama bu şekilde düşünen 1 tane bile kulup yok ,o yüzden plansız olan neden boyle oldu diyenler boşuna ağlamasın
Juve maçında sahanın kötülerinden biri olmasına rağmen 2 gol atmıştı sanki ya. Hatta maçtan sonra kendisi de demişti kötü oynuyordum ama 2 gol attım sonraJuve ilk maç ve Antalya maçında da iyiydi.
Lang değil ama olsun profilde kanat lazım
İlk maç kötü değildi. Hatta o gün basıp alalım 30m a goygoyu döndüJuve maçında sahanın kötülerinden biri olmasına rağmen 2 gol atmıştı sanki ya. Hatta maçtan sonra kendisi de demişti kötü oynuyordum ama 2 gol attım sonra
En azından Icardi ile direkt veda edilse tavanı belli olan Lemina ile uzatılmasa hamle şansımız olurdu. Böyle iyice kendimizi kitleyeceğiz gibi.Kulüpler Birliği ortak olarak 12+4 istedi, bunu tff ye bildirdi. Bu haberi de kimse yalanlamadı yapıldığı zamanlarda
İlk maç kötü değildi. Hatta o gün basıp alalım 30m a goygoyu döndü
erden timur severizde transfer işi biraz şans olayı
uğurcan
sane
sara
sallai
lemina
singo
jakobs
direkt ilk 11 oyuncuları
yani çok ufak kırılımlara bakıyor bazı şeyler
joao pedro gelseydi mertens gelmeyecekti
szymanzski gelecekti belki bonservisini versek
fred keza aynı
seferovic sezona iyi başlayıp 2-3 gol atsa icardi düşünülmezdi bile belki
Pek sevemedim ben ama bize lazım olan bir profil LangTakımla uyumlu, sorunsuz karakter, iyi de oyuncu 15 civarı bir paraya geliyorsa bence iyi olur
Pek sevemedim ben ama bize lazım olan bir profil Lang