Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından Icardi ile direkt veda edilse tavanı belli olan Lemina ile uzatılmasa hamle şansımız olurdu. Böyle iyice kendimizi kitleyeceğiz gibi.
Dip not: bize Lang dan iyisi lazım. CL de çeyrek yarı hedefliyorsak orta saha 3lüsü 2 tık ileri gitmesi lazım

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Veda işini biz beceremiyoruz futbolu bırakmadıkları sürece.
Lemina sürekliliği olacak olsa yaşına bakmadan kalsın isterim.
Icardi mevcut fiziksel ve form düşüklüğü Osimhen e muhtaç bırakabiliyor bizi.
2.forvet olarak hocanın geçmişte çok verim aldığı profilde Muriq, Akhisar da vardı yine ismini unuttum, başakşehirde de aynı şekilde. Sırtı dönük top alıp, etrafına yardımcı olan forvet isterim.

Veda işini biz beceremiyoruz futbolu bırakmadıkları sürece.
Lemina sürekliliği olacak olsa yaşına bakmadan kalsın isterim.
Icardi mevcut fiziksel ve form düşüklüğü Osimhen e muhtaç bırakabiliyor bizi.
2.forvet olarak hocanın geçmişte çok verim aldığı profilde Muriq, Akhisar da vardı yine ismini unuttum, başakşehirde de aynı şekilde. Sırtı dönük top alıp, etrafına yardımcı olan forvet isterim.
Rodallega mıydı yav o? Hakkaten yılan gibiydi o yaşına rağmen

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Şimdi baktım lang ilk maçlarında (kayseri rize eyüp vs) maçında baya iyi oynamıştı +liverpool juve maçlarında iyiydi. Hatta konya maçını da alıyordu temiz golü yediler

Sonra parmağı gitti ve düştü formu idmansızlık falan derken, çok acı çektiğini kendi de söylemişti.

Kimse 30a alınsın demiyor da 2 maç oynadı kalanlarda yattı falan tamamen üfürme

Ne 40 milyonu ne yapmış bu oyuncu? İyice kafayı yemişler.
büyük ihtimalle yalandır zaten istedikleri max 30 falandır , udinese o kadar dolandırıcı kulüp değil o parayı sassuolo falan ister anca.Forvetleri lucca'yı bile 26ya verdiler geçen sene , sassuoloda olsa 50 isterlerdi

İkinci forvetimiz shomurodov seviyesinde olmalı

Hissiyata bağlı olarak yeni sezonda orta sahayı Thuram’a emanet edeceğimizi düşünüyorum, çok iyi olur

burada ve twitterda yangin yapilmasi gerekirken siz burada saf saf transfer bekliyorsunuz

olm biz gecen sezon rakip si.cti batirdi diye sampiyon olduk, iyi yönetildik diye degil

alinan transferler, yapilan her sey fiyaskoydu

karsimizda az biraz iyi yönetilen bir takim olsaydi kesinlikle sampiyon olamazdik

her hafta burada dursuna ve digerlerine sinirlendik durduk

simdi yine her sey unutulmus transfer bekleniyor

sanki bunu becerebilecek bir kapasite var bunlarda

taraftar araya girip bunlari yollatmadigi sürece daha cok böyle sinir oluruz biz

bosuna da transfer beklemeyin burada
Maalesef yonetim ve komitenin uste uste sampiyon olmasi sonucu kendilerini gelistirmeyi ya da daha dogru is yapma oesinde olduklarina inancim yok pek.

Bu ise yaradi, ayni kafadan biz devam (ulkede cok noktada benzer mantik var aslinda) sampuyonluk bir noktada iki ucu pis degnek oluyor boyle olunca.

Her gecen sezon da birikiyor hali altinda saatli bomba gibi. Mesela hoca ile taraftar kotu skorda hep gerilecek ve "heee iste gecen sezon dedik" vs muhabbetine gelecek, ya da yonetim ile ilgili.

Millet sezonun bitmeisne 1 ay oncesinden oyunculariyla devam etmeyecegini belirtiyor ediyor, bizde o disiplinli yonetimi gosteren kisiler yok.

Cok kritik 2 3 aylik surece giriyoruz yeni sezon oncesi. DK kapali kutu bir surec ayrica. Insallah hayrimiza isler ama bir cok postta bahsedildigi gibi kazik yeme, bosa paralar dokme ile cozum arayan mantalitenin sonuclarini da gorecegiz bu kafa devam ettigi surece.

erden timur severizde transfer işi biraz şans olayı

uğurcan
sane
sara
sallai
lemina
singo
jakobs

direkt ilk 11 oyuncuları
yani çok ufak kırılımlara bakıyor bazı şeyler
joao pedro gelseydi mertens gelmeyecekti
szymanzski gelecekti belki bonservisini versek
fred keza aynı
seferovic sezona iyi başlayıp 2-3 gol atsa icardi düşünülmezdi bile belki
Orasi oyle ama elindeki butce imkani dusununce stadini bu kapasitede dolduramayan 13. Bitirmis bir takimdan basarili sureci kurdu.

Sadece transferlerle olcmemek lazim, hocayi ve takimi da asiri rahatlatiyordu, iletisimde de gerektiginde konusuyordu. Sponsorlar, magazacilik vs. noktalarinda mantaliteyinde degistirdi bugun satislar vs tepede

Goruyoruz mevcut yonetimdeki pozculari. Somurtan balik suratli ikinci baskanimiz oy verirken 32 dis tavana bosa bakiyor resim olsun diye...

Otomatikman yonetimdekilere sportif koltugu vermek yerine daha iyi yapilanma olmali. Her onemsenecek bransin kendi duzenegi olmali, yonetim kadrosuna guvenerek her yere sponsor vs arasan mumkun degil. O manada cok seyin duzelmesi lazim.

Hatta projeler bilmemne falan diye tekrarlanan paragraf yerine ilk once kemerburgaz altyapinin bitmesi ve duzenli aktif hale gelmesi gerek. Aslan vadi salon vs derken oralar unutuluyor gundem olarak. Baslayip sonunu getiremedik daha , kisa surecler ve 2 yillik yonetimlerin yapacagi is degil, arkaplanda sureklilik ve duzen gerekiyor bu isler icin.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 323938

Ben Vedat’ı bize çok uygun görmüyorum. Barcelona’nın falan da asla ilgilendiğini düşünmüyorum. Buraya transfer yapacak yıllığını arttırmaya çalışıyorlar.

Bu sene 23 attı da Mallorca’da küme düşen takım sonuçta küme düşen takıma karşı oynanan oyunla CL kovalayan takımın oyununun bir olacağını düşünmüyorum. Önceki son iki sene de 30 küsür maçta sadece 7 gol attı.

Millet Sörlothla falan bir tutuyor alakası yok.

33 yaşına da geldi FB yapsa bizim için daha mutlu olurum.
Zincirlerinden mi kurtuldun Talha abi

Erden Timur’un 25 bonservise Davinson, Torreira, Abdülkerim, Icardi, Mertens aldığı yerde

Tek başına 30 verilen Singo üzerinden güzelleme yapmak da komikmiş

İlk 2 sene harcanan bonservis total 50 m euro Zaniolo çıkınca

Son 2 sezon ise 250 m euro, hala kilit transferler gerekiyor, neden acaba

Uyudum uyandim rüyada böyle bir sey gördüm

Ugurcan
Singo Vvd Apo Jakobs
Onyedika
Thuram Reijnders
Sane Osimhen Baris

Erden Timur’un 25 bonservise Davinson, Torreira, Abdülkerim, Icardi, Mertens aldığı yerde

Tek başına 30 verilen Singo üzerinden güzelleme yapmak da komikmiş

İlk 2 sene harcanan bonservis total 50 m euro Zaniolo çıkınca

Son 2 sezon ise 250 m euro, hala kilit transferler gerekiyor, neden acaba
Erdem yanimizda olsa suan, cok seyler farkli olabilirdi positif anlamda.. adamin vizyonu bizi suan buralara getirdi💛❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt