Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester City have offered Nottingham Forest £93M + Savinho for Elliot Anderson.

Nottingham Forest said they only want the £93M

93 ü forest'a verin savinho'yu bize kiralayın.

aldıklarımız hep faydasız olacağı alırken çoğu insanın tahmin ettiği profillerdi. İnandıklarını oynattı hoca bay,boey,kerem,yunus gibi
insanlar hocanın bütün gününü bu topçularla idmanda beraber geçirdiğini unutuyor, bizim gibi maçtan maça izliyor sanıyorlar heralde.

Orta saha
Hakan Reijnders Xxx olabilir
Veya
Hakan Reijnders
Diaz

Forvet de Vedat olabilir. Gol lazımsa Vedat da oyuna girince duran toptan epey ekmek yeriz. Diaz yerine ikinci bir 8 veya 8.5 da olabilir.
Bu arada Pulusic de ayrılabilirmis. İzlediğim Milan maçlarında oldukça etkiliydi.

Türkiye'de olmayacak bir şey (en azından bizde kesin olmaz) PSG-City gibi sahipli bir kulüp haline gelirsek, belki bir ihtimal bi 10 sene sonra Final oynayabiliriz. O da bir ihtimal.

Bunun haricinde ŞL kazanmanın günümüz şartlarda hiçbir mümkünatı yok. Millet 500-600 milyon para harcıyor, en büyük TD'leri getiriyor da çeyrek finalde elenip gidiyor işte.
PSG - City gibi sermaye takımı olsak 5 yıla ŞL finalini oynayacak seviyeye geliriz, onlarla aramızda kültür farkı var çünkü kulüp olarak, en büyük sorun para.

Şampiyonlar Ligi kadromuzdaki yerlerin her biri tek tek değerli. Geçen sezon yedek kulübemizde insan kalmadığında bunu çok iyi anladık. Üçüncü kaleci ekleyeceksek bunun kendi altyapımızdan yetişen biri olması gerekiyor. Batuhan o konuda bize avantaj yaratıyordu. Mümkünse üçüncü kaleci olarak altyapımızdan yetişen tecrübeli bir kaleci bulmamız gerekiyor. Jankat’ı üçüncü kaleci olarak tutmak gelişimine zarar verecektir, ikinci kaleci olarak tutmak için çok erken.

Tecrübeli, altyapımızdan yetişmiş üçüncü kaleci bulmamız gerekiyor.

Kerem Turan abi gelirse formasını alırım.

Bizim yönetimin transfer için İsviçre’ye gideceğini bugün sabahtan okumuştum ama ben Manzambi diye yormuştum. Akşam Meichtry haberleri düştü

#iyi topcu

bursa iyi hamleyle start vermis bakıldıgı zaman

1779724399358.webp

Nasıl adam.iyi mi hocam..
Biraz savruk ama potansiyeli yüksek bence. Mesela Westhamdaki Magassa da aynı mevkide ikisinin adı aynı dönemlerde çıkmıştı ama o daha Nzonzi vari ağır bir adam.

Bunun atletizmi ve dikine gitme işleri daha çok yüksek.Taraftarın sevdiği profil olurdu savrukluk yapmazsa

ben bugüne kadar herhangi bir türk kulübünün bahsi geçildiği gibi profesyonelce yönetildiğini hiç görmedim Faruk Süren dönemi dahil olmak üzere.

Açıkçası İngilizler ve Almanlar dışında bunu pek de başarabilen yok galiba.
Derwall ve Feldkamp disinda profesyonellesmeye calistigimiz bir donem hatirlamiyorum. Belki bir de Fatih Terim. Onun donemleri de fazla kaotik oldugu icin duzenli bir sekilde ilerleyemedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt