Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şahsi fikrim bizim ne yaparsak yapalım gelebileceğimiz en üst nokta şl'de çeyrek finaldir.

Geçen sene de bunun kapısından döndük, Tottenham'ı çekseydik belki de çeyrek finale de yükselebilirdik.

Ondan ötesi hayal, öyle gerçekten 2-3 transferle de olacak iş değil.

Valla şahsi fikrim bizim ne yaparsak yapalım gelebileceğimiz en üst nokta şl'de çeyrek finaldir.

Geçen sene de bunun kapısından döndük, Tottenham'ı çekseydik belki de çeyrek finale de yükselebilirdik.

Ben anamın ligine gidiyorum ozaman

Leao neyse de greenwood biz dışında herhangi bir türk kulübüne gelirse 50 tane fake hesap açıp hepsiyle tek tek valla küfür şov yaparım twitterlarda

Ben anamın ligine gidiyorum ozaman

Hedefimiz ŞL'de ne kazanmak olmalı ne de Okan hocanın dediği gibi "maç maç bakıcaz" şeklinde... Şahsi fikrim Galatasaray'ımıza en çok yakışacak şey her katıldığı turnuvada süpriz 1-2 galibiyet çıkarması, oynadığı oyunla, iç saha atmosferiyle vs turnuvaya ciddi renk katması ve ilk 24'e girmesidir. Hemen olmaz ama zamanla örneğin bir ingiliz futbol severin "aa bugün Galatserayy'ın maçı varmış, izleyelim şunları yau eğlenceli oluyor maçları" demesiyle başlar her şey. He son 16 olur çeyrek olur ballı börek bana göre.

Biz bu turnuvaya bu şekilde yaklaşırsak, zamanla daha da iyi bir Avrupa takımı olacağımıza, oyuncuları da daha çok cezbedeceğimize inanıyorum.

İsveç ligi tam bataklıkma.larda top bir o kalede bir bu kalede orta saha diye bir şey yok adamlarda tam okanlık lig. Az bişe istatistik yapan parlıyor orta sahada.
Göteborg maçında topun orta sahada kalma süresi 10 saniye falandır. 81. dakiakda maç

Hedefimiz ŞL'de ne kazanmak olmalı ne de Okan hocanın dediği gibi "maç maç bakıcaz" şeklinde... Şahsi fikrim Galatasaray'ımıza en çok yakışacak şey her katıldığı turnuvada süpriz 1-2 galibiyet çıkarması, oynadığı oyunla, iç saha atmosferiyle vs turnuvaya ciddi renk katması ve ilk 24'e girmesidir. He son 16 olur çeyrek olur ballı börek bana göre.

Biz bu turnuvaya bu şekilde yaklaşırsak, zamanla daha da iyi bir Avrupa takımı olacağımıza, oyuncuları da daha çok cezbedeceğimize inanıyorum.
Yani istikrar olmalı evet katiliyorum

%100

Can Uzun hakikaten uzunmuş

HJLxbLlW4AAvYcf.webp

Fenerli azize ve safi avel inden korkan ne çok Galatasaraylı renkdaşım varmış şaşırttı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt