- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Bizi bilgilendiriyor işte Ekin. Denize niye böyle kinlisinmac izledigi falan yok yav sofascoredan puanlara bakip buraya yaziyor iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi bilgilendiriyor işte Ekin. Denize niye böyle kinlisinmac izledigi falan yok yav sofascoredan puanlara bakip buraya yaziyor iste
gibi nöbetSilas andersen atti
Ben anamın ligine gidiyorum ozamanValla şahsi fikrim bizim ne yaparsak yapalım gelebileceğimiz en üst nokta şl'de çeyrek finaldir.
Geçen sene de bunun kapısından döndük, Tottenham'ı çekseydik belki de çeyrek finale de yükselebilirdik.
Ondan ötesi hayal, öyle gerçekten 2-3 transferle de olacak iş değil.
Sezon başı transfer şampiyonu fener haİğneler iyi kadro kuracaklar galiba
Ben anamın ligine gidiyorum ozaman
Yani istikrar olmalı evet katiliyorumHedefimiz ŞL'de ne kazanmak olmalı ne de Okan hocanın dediği gibi "maç maç bakıcaz" şeklinde... Şahsi fikrim Galatasaray'ımıza en çok yakışacak şey her katıldığı turnuvada süpriz 1-2 galibiyet çıkarması, oynadığı oyunla, iç saha atmosferiyle vs turnuvaya ciddi renk katması ve ilk 24'e girmesidir. He son 16 olur çeyrek olur ballı börek bana göre.
Biz bu turnuvaya bu şekilde yaklaşırsak, zamanla daha da iyi bir Avrupa takımı olacağımıza, oyuncuları da daha çok cezbedeceğimize inanıyorum.
Valla şahsi fikrim bizim ne yaparsak yapalım gelebileceğimiz en üst nokta şl'de çeyrek finaldir.
Geçen sene de bunun kapısından döndük, Tottenham'ı çekseydik belki de çeyrek finale de yükselebilirdik.
Ondan ötesi hayal, öyle gerçekten 2-3 transferle de olacak iş değil.
Fenerli azize ve safi avel inden korkan ne çok Galatasaraylı renkdaşım varmış şaşırttı
Ben atti dedim izledim demedim ama hocamOnu bunu bırak da maç yayını yok dünyada maçı izleyebilen tek kişi sen olabilirsin