Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000074704.webp
1000074705-webp.324172
1000074706-webp.324169
1000074703.webp

Ekli dosyalar

• 1000074706.webp
    1000074706.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 190
  • 1000074705.webp
    1000074705.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 189
Şuan bize Brandt iyi gelir gibi duruyor .İnşallah alırız ve de kimyamiz uyusur.Harika bir birliktelik olur gibi.Saneninde hemşerisi.Insallah mutlu oluruz.
Sen pg brandti onayladiysan bundan sonra brandtciyiz rts. Sutor ihtiyacimiza bernardo dededen daha uygun zaten.

leo barıştan daha fazla maliyeti olup daha çok iş mi yapacak?.. daha mı profesyonel? takıma barışın yerine geçince seviye mi atlatacak? 49 maç 26 gol asist barış..
Bu vesile ile Barıştan çıkmanın anlamı ne.Hemde yerli kontenjanını iptal ediyorsun.Agzina sağlık.Inanilmaz iyi tespit.Sane yerine olmuş olsa belkide.

Sane'nin Osimhen'in gittiği yere bi zahmet gidiversin yav. Zaten olma ihtimali düşükte

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Sane, hem disiplinli, hem de kariyeri boyunca elit seviyede oynamış özel bir oyuncu, Osimhen ise aidiyeti yüksek buraya saplantılı derecede bağlanmış biri.

Leao ise gevşeğin teki. Ha gelir o da Osimhen gibi kendini ispat derdine girer o zaman işler değişir ama hiç sanmıyorum.

30 m euronun altındaki herkes futbola yeni başlamış istatistiği olmayan burda yapamaz denilen oyuncu muamelesi görüyor. alan takimlar da kucuk takimlar muamelesi görüyor. Onemli olan min 30 olmasi ve herkesin tanıması

Sen pg brandti onayladiysan bundan sonra brandtciyiz rts. Sutor ihtiyacimiza bernardo dededen daha uygun zaten.
Julian Brandt .Hemde eli ayağı düzgün:)Alper Altun yüz testinden geçmiştir umarım:))))Bence vakit kaybetmeden almamız lazım.Bernardo inan ne yapacağı soru işareti çok iyi de gelebilir ama son maçlarını izliyorum vallaha çok kanım kaynamiyor ve 55 m Euro maliyet deniyor .Ben Brandt alınıp getirilsin diyorum.Sen ne diyorsun?

Lang veya bernardo için sane gitmiyor

Ama sola leao geliyo diye sane mi gidiyo

Vay anasını

Ne mantık

Bayern niye ganbry varken oliseye gerek yok demedi acaba. Bu vasatizm iliklerine kadar işlemiş halimizle biz bayern mayern olamayız anca 1905 munih oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt