Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayin gücünü Galatasaraylilara kabul ettirmek en zor iş

Leaoyu da istiyoruz

Thurami da

Ve ikisini de alacak gücümüz var

Çatlayın patlayin

Leao için kaç milyon istiyor Milan bilmiyorum ama geçtiğimiz yaz Antonio Nusa'yı alıp 10 yıllık kanat transferi defterini kapattığımız senaryonun gerçekleşmesini çok isterdim. Bizde görmeyi en çok istediğim profil. Liverpool'a yazıyorlar artık. Bir kantta olmasını isteyeceğimiz her şey vardı çocukta.

Sane, hem disiplinli, hem de kariyeri boyunca elit seviyede oynamış özel bir oyuncu, Osimhen ise aidiyeti yüksek buraya saplantılı derecede bağlanmış biri.

Leao ise gevşeğin teki. Ha gelir o da Osimhen gibi kendini ispat derdine girer o zaman işler değişir ama hiç sanmıyorum.
gevsek mi? gevsek adam istemeyiz.

Leao için kaç milyon istiyor Milan bilmiyorum ama geçtiğimiz yaz Antonio Nusa'yı alıp 10 yıllık kanat transferi defterini kapattığımız senaryonun gerçekleşmesini çok isterdim. Bizde görmeyi en çok istediğim profil. Liverpool'a yazıyorlar artık. Bir kantta olmasını isteyeceğimiz her şey vardı çocukta.
50M€ isterler

Adamı zaten alamayacağız da , çoğunluk tarafından istenmiyor olması garip Barış alperle ilk yarılarda pozisyona giremediğimiz anadolu maçları çabuk unutulmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt