Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
Senin yazdiklarinkn yuzde 60%ini anlamiyorum malesefŞaşırmadım. Olayınız genelde acaba ben mi yanlış yorumluyorum demek yerine bu en fazla![]()
Senin yazdiklarinkn yuzde 60%ini anlamiyorum malesefŞaşırmadım. Olayınız genelde acaba ben mi yanlış yorumluyorum demek yerine bu en fazla![]()
avrupanın önde gelen liglerinde ki en yaşlı 2.takımmışız rezalet
TamamSenin yazdiklarinkn yuzde 60%ini anlamiyorum malesef
Lang a ayıp olmaz mı
Kural yok diyonuz leaoyu alıyonuz demez mi
Çocuk her gün avrupa basınına bizi övüyor
Attayı geçelim et mi tavuk mu belli olmayan bir adam bence thurama para basılır amaLeao normal şartlarda istenilecek bir adam ama önceliğimiz değil.
Thuram + Atta'ya 70 m euro gömüp alalım.
Bizim ligde yaptığımızı PSG Avrupa'da yapacak. 4 sene daha bağlarlaravrupanın önde gelen liglerinde ki en yaşlı 2.takımmışız rezalet
Sane teklif varsa direk satılsın hatta Barış sağ kanada kaydırılsın.
Keşke onların kalibresinde ve aidiyetinde birkaç oyuncu daha katabilsek takıma.Yalnızca Apo değil barış yunus da dahil bu isimlerin hiç birini satmam şahsen hepside on numara oyuncular
İşte şu şekil tutarlı olacaksın hayatta
Benzer düşünceyi Singo için paylaşıyorum sanki hiç faydalanamayacakmışız gibi geliyorsaneye teklif varsa saniye dahi düşünülmemesi lazım hem maaş yükü hem de bonservis geliri baya kazançlı çıkarır bizi kıytırık ligde 5 gol atan gs kanadı olmaz maalesef
7 atmis rtssaneye teklif varsa saniye dahi düşünülmemesi lazım hem maaş yükü hem de bonservis geliri baya kazançlı çıkarır bizi kıytırık ligde 5 gol atan gs kanadı olmaz maalesef