- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Atletico Madrid, Ademola Lookman için gelen teklifleri değerlendirecek. (Fichajes)
Bu Lookman sorunlu mu?
avrupa bizim gibi dğl sanki knk.
oyunu yukarı çekecek adamları istiyorlar biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico Madrid, Ademola Lookman için gelen teklifleri değerlendirecek. (Fichajes)
Bu Lookman sorunlu mu?
nereden çıktı bunlar melih ağbi? geçen de mehmet billybillong "fb hem vedat'ı hem guirassy'i almış" diye yazdıydı, olmuş bitmiş gibi? rüyanızda mı görüyonuz bunları, yoksa twit kolpalarını gerçekmiş olmuş bitmiş gibi mi addediyonuz?aziz,mateta ynan anlasmis
muani yi de istiomus aynı zmnda
aykutluk topcular onu getircek herhalde
Palace taki adam miydi o? Cundmeister cok sever. Iyi adamMateta'yı alsınlar. Muani iyi adam onu alamasınlar.
nereden çıktı bunlar melih ağbi? geçen de mehmet billybillong "fb hem vedat'ı hem guirassy'i almış" diye yazdıydı, olmuş bitmiş gibi? rüyanızda mı görüyonuz bunları, yoksa twit kolpalarını gerçekmiş olmuş bitmiş gibi mi addediyonuz?
Oblak
Semedo skriniar kim grimaldo
Kante genduzi
Gwood asensio leao
Matete
İnsanın fenerli olası geliyo kadroya bak
Musabbadan çalım manyağı olan adam geleceğine Mithat pala gelsinSallai’yi satıp Arda Okan’ı alacağız +1 kontenjan açacağız bu bariz, Singo-Arda Okan rotasyonu olacak
Fenerin aldigi dediğiniz gibi iyi degil o kadar ve verdiğiniz örneğe katiliyorum. Ancak ben u 23 ya da 25 vb iyi oyuncular da bulunabilir diyorum. Iyi oyunculara da sürekli tanıdık isimden de gitmemeliyiz mesela gedson geldi tamam sürekli gedson deniyor yine bir dolu adam alinabilir baska isimler olabilir. Takimimiz icin hayirlisi olsun. Hayirli bayramlar dilerim hocamHadi dürüst olalım, Fener’in iyi genç oyuncuları var diyoruz mesela
Şöyle düşünelim
Osimhen sakatlandı 1.5 ay yok yerine Cheriff oynayacak , bu ok mu mesela sizce
Veya Sane ya da Barış sakatlandı, 2 ay yok, yerine Nene oynayacak, ok mu?
Bunlar da iyi u23 oyuncular he, ama yok işte çok aşırı düşüyor kalite ve olmuyor işte. Bunlardan da iyi u23 getirmek istersen zaten dünya parası.
Böyle salak kural mı olur
Herkes sakatlıkları niyeyse işte Osimhen 1 maç olmaz idare ederiz diye düşünüyor. Olm oyuncular bi sakatlandı mı kaçırıyor işte minimum 3-4 maç.
Bunca yatırımı parayı sen atıyorum en zorlu dönemde forvette Sıddıki Cherif ile oynamak için mi yapıyorsun
Bu arada boru değil bu 2 oyuncunun maliyeti neredeyse 40 milyon Euro
Sanki premier messiMetate gelirse ligi başlatmanın lüzumu yok
henüz seçimleri dahi sonuçlanmamışken, başkanları ve buna bağlı olarak bütçeleri, hatta hocaları bile belli değilken, hele ki bonservisli majör bir transferin "anlaşıldı" denebilecek bir seviyeye gelmiş olabileceğini düşünmüyorum. bir kere oyuncu veya kulübüyle resmi bir süreç yürütemezsin şu safhada. en fazla menajeri üzerinden yoklama/ilgi/şart sorma konusu olur. en iyi ihtimalle o da.yasaklı ifb li lawuk demis ağbi
dogrudur heralde diye post ettiydim
Bizim lehimize biter anlamındaSanki premier messi