Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi dürüst olalım, Fener’in iyi genç oyuncuları var diyoruz mesela

Şöyle düşünelim

Osimhen sakatlandı 1.5 ay yok yerine Cheriff oynayacak , bu ok mu mesela sizce

Veya Sane ya da Barış sakatlandı, 2 ay yok, yerine Nene oynayacak, ok mu?

Bunlar da iyi u23 oyuncular he, ama yok işte çok aşırı düşüyor kalite ve olmuyor işte. Bunlardan da iyi u23 getirmek istersen zaten dünya parası.

Böyle salak kural mı olur

Herkes sakatlıkları niyeyse işte Osimhen 1 maç olmaz idare ederiz diye düşünüyor. Olm oyuncular bi sakatlandı mı kaçırıyor işte minimum 3-4 maç.

Bunca yatırımı parayı sen atıyorum en zorlu dönemde forvette Sıddıki Cherif ile oynamak için mi yapıyorsun

Bu arada boru değil bu 2 oyuncunun maliyeti neredeyse 40 milyon Euro

Son düzenleme:
aziz,mateta ynan anlasmis

muani yi de istiomus aynı zmnda

aykutluk topcular onu getircek herhalde
nereden çıktı bunlar melih ağbi? geçen de mehmet billybillong "fb hem vedat'ı hem guirassy'i almış" diye yazdıydı, olmuş bitmiş gibi? rüyanızda mı görüyonuz bunları, yoksa twit kolpalarını gerçekmiş olmuş bitmiş gibi mi addediyonuz?

Sallai ve Sara gidiciyse Butce harcanacak ortasaha bekleyebiliriz

Singo heralde sag bek oynayacak(satilabilecegini dusunmuyorum o maasla zaten)

nereden çıktı bunlar melih ağbi? geçen de mehmet billybillong "fb hem vedat'ı hem guirassy'i almış" diye yazdıydı, olmuş bitmiş gibi? rüyanızda mı görüyonuz bunları, yoksa twit kolpalarını gerçekmiş olmuş bitmiş gibi mi addediyonuz?

yasaklı ifb li lawuk demis ağbi

dogrudur heralde diye post ettiydim

Oblak
Semedo skriniar kim grimaldo
Kante genduzi
Gwood asensio leao
Matete

İnsanın fenerli olası geliyo kadroya bak
slap.gif

Hadi dürüst olalım, Fener’in iyi genç oyuncuları var diyoruz mesela

Şöyle düşünelim

Osimhen sakatlandı 1.5 ay yok yerine Cheriff oynayacak , bu ok mu mesela sizce

Veya Sane ya da Barış sakatlandı, 2 ay yok, yerine Nene oynayacak, ok mu?

Bunlar da iyi u23 oyuncular he, ama yok işte çok aşırı düşüyor kalite ve olmuyor işte. Bunlardan da iyi u23 getirmek istersen zaten dünya parası.

Böyle salak kural mı olur

Herkes sakatlıkları niyeyse işte Osimhen 1 maç olmaz idare ederiz diye düşünüyor. Olm oyuncular bi sakatlandı mı kaçırıyor işte minimum 3-4 maç.

Bunca yatırımı parayı sen atıyorum en zorlu dönemde forvette Sıddıki Cherif ile oynamak için mi yapıyorsun

Bu arada boru değil bu 2 oyuncunun maliyeti neredeyse 40 milyon Euro
Fenerin aldigi dediğiniz gibi iyi degil o kadar ve verdiğiniz örneğe katiliyorum. Ancak ben u 23 ya da 25 vb iyi oyuncular da bulunabilir diyorum. Iyi oyunculara da sürekli tanıdık isimden de gitmemeliyiz mesela gedson geldi tamam sürekli gedson deniyor yine bir dolu adam alinabilir baska isimler olabilir. Takimimiz icin hayirlisi olsun. Hayirli bayramlar dilerim hocam 🙂👍

yasaklı ifb li lawuk demis ağbi

dogrudur heralde diye post ettiydim
henüz seçimleri dahi sonuçlanmamışken, başkanları ve buna bağlı olarak bütçeleri, hatta hocaları bile belli değilken, hele ki bonservisli majör bir transferin "anlaşıldı" denebilecek bir seviyeye gelmiş olabileceğini düşünmüyorum. bir kere oyuncu veya kulübüyle resmi bir süreç yürütemezsin şu safhada. en fazla menajeri üzerinden yoklama/ilgi/şart sorma konusu olur. en iyi ihtimalle o da.

muhabirler bir şeyler yazmalı ve bir çoğu sadece etkileşim için bir sürü isim yazıyor. fb elbet gün sonunda kağıt üzerinde iyi denilebilecek transferler yapacaktır. tutar/tutmaz o ayrı konu. ancak bugünden çıkan isimleri çok gerçekçi bulmuyorum ben yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt