Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen belki Barca sistemine uymaz ama her türlü iş yapar. Adam tek başına ordu gibi. Müthiş bir tehdit müthiş bir ayar bozucu

Bizim AŞ 'de otelleri olan birisi vardı. Acaba Bernardo onun otellerinden birinde mi kalıyor?

Can Uzun fantezini çok yanlış buluyorum 10+4 yabancı sınırı içinde 3 oyuncu göndersek 6 yabancı hakkımız oluyor 10 numara gibi önemli bir mevkii için tecrübesi düşük olan Can Uzun'a 40m falan vermek aşırı enayilik olur, hem Okan hocanın gençlerle kötü cvsi hem de Can'ın bizim önde pres sistemimizle alakası olmaması büyük dezavantaj yaratıyor, 40m çöpe atılmamalı, çok daha sistemimize uygun 10no'lar var genç
Can Uzun ama gerçekten yetenekli bir çocuk. Yatirim için fena olmaz sanki. Ama ki ama; bence kendisi Galatasarayli degil ve, Kerem'e bakarak söylüyorum, bizden gidip Fener'e gidecek futbolcuda istemiyorum

üst klasman hücumcu istiyorsanız bence greenwood anketteki isimlerden daha olası bir hedef
ingiltere kapısı kapalı. barca, real almaz. bayern de almaz
italya'ya gidebilir. ya da buraya düşebilir.

Ne kadar doğru bir tespit.Sonuna kadar katılıyorum.UEFA kupası alındığında sanırsın 12 yabancı ile oynuyorduk.Bence her sene Barış Kerem tarzı oyuncuları bulup onları oynatmanin yoluna ve sonrada satmanın hesabına bakmalıyız .Her yabancı topcuya ,fanların ağzının suyunu akıtarak bakmakla olmuyor bu işler.
Oyuncu yetiştirme işi zaten ütopikleşti bence artık ama yüksek maaşla oyuncu alınmasına kesinlikle karşıyım.

Avrupa ile yarışmak istiyorsak öncelikle bu algının oluşmasına izin vermemeliyiz, dünyada sayısız sahipli kulüp var, önlerine gelene bizim gibi çift hane teklif etmiyorlar.

Zaten doğru şekilde yüksek bonservis düşük maaş transferleri yapılabilse değer yaratacağız da olmuyor işte hep bir bahane.

Barca yine salaklik ediyor, ne kadar hucum oyuncusu varsa saldiriyorlar sanki problemleri gol atmak.

Ayni defans ile yeni sezonu acarlarsa sasirmayin.

1779972856731.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt