Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
Bernardo muradına erip kendini Barça'ya aldırıyor demek. Bitik denilen herifin ismi Juve, Atl. Madrid, Barça ile geçiyor. DK sonrasına bıraksa 10 takıma kadar çıkar ilgilenen takım.
o isim silas andersendi gerekirse emre utkucanı rehin alman lazımdı renkdaş duyurmak içinSu takima orta sahada darbeli oynayan tempo yapan ikili mucadele alan defansif birini alin ismi var diye defansif olmayan orta saha gelmesin. Dünya yıldızı da bizden uzak olsun
Bize mi geliyorGreenwood geldiği takımı şampiyon yapar ligde
Niye hocam?Bakraç diye topçu mu olur mk
Dursun geldi gene maas skalasi pic oldu. Bu yuzden transfer yapamiyoruz. Ulan Singo'ya 30 kusur verdin hadi anladik diyelim, 3 milyon versen gelmeyecek miydi? Gelmeyecekse de alma. Iddia ediyorum Erden Timur Singo'yu 2-3 milyon maasa rahat ikna ederdi. Bunlar adam 3 istese 5'e zor anlasiyorlar cunku agizlarini actiklari an oyuncu fiyat yukseltiyor.Bize niye 5'e gelsin. singo diye mevkisi belli olmayan bir topçuya 5 milyon veriyoruz. Bu en az 10 milyon ister doğal olarak
Yok.Batrakov nasıl bir oyuncudur bilen var mı?
Alırız da kötü çıkarsa ismin Güney Kanarya olacak.Niye hocam?
Hocam yalnız ben Brandt istiyorum.Alırız da kötü çıkarsa ismin Güney Kanarya olacak.
Batrakov nasıl bir oyuncudur bilen var mı?