Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb skriniar, guenduzi ve asensio ile omurgada 3 tane bu lig için elit seviye topçuya sahip artık, bir tek santrafor yok. Bizde sanchez, torreira, mertens, osimhen elit oyuncu omurgasından biri gitti geçen sezon , sanchez düşüşte, torreira gidebilir. Bu omurgayı elit seviyede tutamazsak bu sezon şampiyon olamayız malesef

IMG_1253.webp

26-26 Süper lig topu

kheprem thuram

düşünülen futbolculardan biri fakat oldukça zor.

babası da kendisi de türkiye ligine gelme konusunda hiç sıcak değil. bizimle oynadıkları maçta oldukça etkilenmiş ama babasının ikna olacağını sanmıyorum.

kaldı ki merkezde ikili oynayan biz için hiç uyumlu oyuncu değil. torreira'ya bol bol sövmemize sebep olur onun da performansını aşağı çekerek.

oyuncunun en iyi olduğu kısım sol iç. hocamız 4-3-3'e dönecekse ki aslında dönmeli ama hiç sanmıyorum, muhteşem performans izletir. kaldı ki en iyi olduğu yer sağ iç olan sara'yı da takımda tutarak bu sefer level atlarız.

ama hocanın 4-3-3'e döneceğini düşünmüyorum bu yüzden alırsak oyuncu 5 hafta sonra angelino muamelesi yer.

- eksi sozluk duyumcusu (kahvekonyak)
Yek Torri'yi mutlu olsun yeter

Can’ı şöyle full 10 maç falan seyreden var mı ciddili analizini yapabilecek

Ben bu çocuğu bizim maç hariç 2 kere izledim

Bu çocuk bana Zaniolo vibe veriyor, her şeyden biraz var ama hiçbir şey tam değil

Mesela bana sorsanız bu çocuk tam kanat forvet derim millet 8 no falan yazmış nasıl yav
Can Uzun esasen 10 falan değil 2. forvet dediğimiz oyuncu gibi geldi bana. Bir dönem Sasa İlic vardı onu anımsadım izlediğim maçlarda. 8 no ile hiç alakasını göremedim şahsen.

Yeni gelişmeler neticesinde

Uğurcan
Singo Konate Van Dayk Cucurella
Hakan Reijnders
Sane Can Rashford
Osimhen

Bunlar salak mı? Hiç mi taraftarı olduğu takımı takip etmiyorlar. Seçimden sonra zaten dendi bayram sonrası ilk iş günü mazbata alımı sonra Anıtkabir ziyareti ve ondan sonra GS lisesinde ilk toplantı ile birlikte görev dağılımı. Bu hep böyle oldu. Onun dışında GS içinde siyaset ve çekişme hiç bitmez ki zaten olayımız biraz da bu

Bunlar salak mı? Hiç mi taraftarı olduğu takımı takip etmiyorlar. Seçimden sonra zaten dendi bayram sonrası ilk iş günü mazbata alımı sonra Anıtkabir ziyareti ve ondan sonra GS lisesinde ilk toplantı ile birlikte görev dağılımı. Bu hep böyle oldu. Onun dışında GS içinde siyaset ve çekişme hiç bitmez ki zaten olayımız biraz da bu
Twitter ergen dolu

1780006475104.webp

X iyice kafayi yemis bosluktan

Yok porsche sponsor olmak istiyormus 3 yil avrupa kupalarinda bzie 85M na da
Yok bjk icardiye teklif yapmis

Bi ok gorunen haber azizin td adaylari , nuri aykut montella ismail fln deniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt