- 16 Haziran 2010
- 205.527
- 158.101
- 6.838
Salt Futbol da ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salt Futbol da ne
Yek Torri'yi mutlu olsun yeterkheprem thuram
düşünülen futbolculardan biri fakat oldukça zor.
babası da kendisi de türkiye ligine gelme konusunda hiç sıcak değil. bizimle oynadıkları maçta oldukça etkilenmiş ama babasının ikna olacağını sanmıyorum.
kaldı ki merkezde ikili oynayan biz için hiç uyumlu oyuncu değil. torreira'ya bol bol sövmemize sebep olur onun da performansını aşağı çekerek.
oyuncunun en iyi olduğu kısım sol iç. hocamız 4-3-3'e dönecekse ki aslında dönmeli ama hiç sanmıyorum, muhteşem performans izletir. kaldı ki en iyi olduğu yer sağ iç olan sara'yı da takımda tutarak bu sefer level atlarız.
ama hocanın 4-3-3'e döneceğini düşünmüyorum bu yüzden alırsak oyuncu 5 hafta sonra angelino muamelesi yer.
- eksi sozluk duyumcusu (kahvekonyak)
Can Uzun esasen 10 falan değil 2. forvet dediğimiz oyuncu gibi geldi bana. Bir dönem Sasa İlic vardı onu anımsadım izlediğim maçlarda. 8 no ile hiç alakasını göremedim şahsen.Can’ı şöyle full 10 maç falan seyreden var mı ciddili analizini yapabilecek
Ben bu çocuğu bizim maç hariç 2 kere izledim
Bu çocuk bana Zaniolo vibe veriyor, her şeyden biraz var ama hiçbir şey tam değil
Mesela bana sorsanız bu çocuk tam kanat forvet derim millet 8 no falan yazmış nasıl yav
Twitter ergen doluBunlar salak mı? Hiç mi taraftarı olduğu takımı takip etmiyorlar. Seçimden sonra zaten dendi bayram sonrası ilk iş günü mazbata alımı sonra Anıtkabir ziyareti ve ondan sonra GS lisesinde ilk toplantı ile birlikte görev dağılımı. Bu hep böyle oldu. Onun dışında GS içinde siyaset ve çekişme hiç bitmez ki zaten olayımız biraz da bu
Bunlar salak mı? Hiç mi taraftarı olduğu takımı takip etmiyorlar. Seçimden sonra zaten dendi bayram sonrası ilk iş günü mazbata alımı sonra Anıtkabir ziyareti ve ondan sonra GS lisesinde ilk toplantı ile birlikte görev dağılımı. Bu hep böyle oldu. Onun dışında GS içinde siyaset ve çekişme hiç bitmez ki zaten olayımız biraz da bu
Doğru. Peki sana soru 10 no uygun fiyatlı Nadiem Amiri- 8 no Reinjders veya 10 daha isimli oyuncu ama 8'e de 15-20 milyonluk oyuncu hangisini seçerdin?Twitter ergen dolu
Konate gelir ama deniz undan denilen terörist asla bu kulübe adım dahi atmamalı.Haftalık 360 bin sterlin istemiş ve anlaşamamışlar. Deniz Undav'da Stuttgart'ta uzatma için 6 milyon Euro maaş+3 milyon Euro imza parası istemiş.