- 18 Temmuz 2009
- 82.540
- 241.664
- 5.263
Konate isimli oç zerre kadar dahi ihtimal varsa ekibimize acilen dahil edilmelidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manzambi kim de yenisi çıktı yavYeni Manzambi diyorlar buna
Oyun stili olarak + Manzambiyi artik alamazsin. Psg Bayern felan istiyorlarManzambi kim de yenisi çıktı yav
Üstlelik ikisi aynı yaşta
Takımdaki en büyük eksiklikKonate isimli oç zerre kadar dahi ihtimal varsa ekibimize acilen dahil edilmelidir.
Real alırTakımdaki en büyük eksiklik
Bizim Renato'dan hallice. Suan aralarindaki en buyuk farklari ; boylari.samiyenhaberin yazdığı cisse nasıl bir oyuncu?
aaaa.Real alır
Ne 6 ne 8, üçlü orta saha yapılarını tamamlayacak üçüncü oyuncu.samiyenhaberin yazdığı cisse nasıl bir oyuncu?
350.000 pound istiyormus haftalikKonate isimli oç zerre kadar dahi ihtimal varsa ekibimize acilen dahil edilmelidir.
Scouting Report: Djaoui Cissé Takip etmiyorum ama böyle bir rapor okudum. Umut verici duruyor.samiyenhaberin yazdığı cisse nasıl bir oyuncu?
O tarihte yer yüzünde fb yi tutan kalır mı2099-2100 sezonu yaz transfer dönemi:
78 yıl üst üste şampiyon olmuş bir Gs.
Hala daha her yaz çalım hikayesi yazan Fb muhabirleri.
Hala daha her yaz bu hikayelere balıklama atlayan Fbli taraftarlar.
Bu iş buraya doğru gidiyor gibi.
2.lig topçusu adı var.![]()
Franz-Ethan Meichtry - Oyuncu profili 25/26
Franz-Ethan Meichtry, 20, İsviçre ➤ FC Thun, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 8 Tem 2005, ,www.transfermarkt.com.tr
Galatasaray ciddi sekilde ilgileniyor. İlk teklif kendisine yapılabilir. Scout ekibinin begendigi bi isim
Via Berk göl
300.000 civarı takipçisi olan bir sayfa troll paylaşım göremedim, haber ne kadar doğrudur bilmem.
Dursun Özbek bir oyuncu transferi için neden İngiltereye gider onu hiç bilmem. Daha 4 senedir bir oyuncu ile görüşmeye gittiğini hatırlamıyorum yalan haberdir bence ama ilk defa Dursun Özbek görüşmeye gitti haberi görünce paylaşmak istedim.