Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine scout demiş gsnin aradığı profil 9.5 no diyor ya sabır
Free Konate ha..
Liverpoolda niye linc yemisti bu son 1 ayda mi ne bir seyler olmustu sanki
Belli ki imza parasi da kovaliyor free agent olarak.Liverpool'dan yıllık 10 milyon isteyen TR'ye gelmek için kaç para ister acaba?
Is ilani yaptirmis kendine
Uzun Kenan okadar uzun muUğurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
İsmail Yüksek Reijnders
Barış Can Uzun Kenan
Osimhen
Yani herifi bu kadar on plana cikaran bir tivitten ben baska sonuc cikaramadim acikcasi.Devin Özel para ile böyle haberleri yaptırıyorsa kim bilir kaç menajer oyuncusunun piyasası için haber yaptırıyordur? Yurt dışı haberleri de eskisi kadar güvenilir bakamayacağız belli ki.
Asensio muBize ceza sahası içinde değil esas ceza sahası dışında iş yapan, tam bir beyin10 no lazım diye düşünüyorum.
Free Konate ha..
Liverpoolda niye linc yemisti bu son 1 ayda mi ne bir seyler olmustu sanki
Bir mac vardi baya protesto yedi hatirlamiyorum ama gecen aydi sanki.Bu sezon liverpool'u izlemedim ancak liverpool forumuna bakarsak pek beğenilmemiş bu sezon,stoper yükü vvd üzerinde kalmış.Gitsede üzülmem diyenler var.Birde maaş talebi fazlaymış liverpooldan.
Bi de demiyorlar mi ne fedakarliklar yaptik bugunlere gelmek icin diye cildiriyorum. Ne yaptin ulan? Tas mi tasidin? Alt tarafi alt yapi hocasindan kufur falan yedin ya da taraftarlar dalga gecti. Bir kulagindan girer otekinden cikar.Belli ki imza parasi da kovaliyor free agent olarak.
Valla topcu olacaktik ya paralara bak, haftada 350k sterlin falan isteyebiliyor. Dunyanin yarisindan cok daha fazlasi fakir be
Gene halimize bin sukur tabi
Konyalı adil demirbagbize bir adet ayı boğan ve kafası çalışan sitoper lazım
Bizim gibi takıma fazla iyi gelir ama işteBir mac vardi baya protesto yedi hatirlamiyorum ama gecen aydi sanki.
Bizim maclarda cok begenmemistim acikcasi- EPL liverpool stoperi gunun sonunda deneyimi de var ama yani istedigi para falan komik yahu